Ech-Korciaczki-to juz by było za wiele szczęścia naraz!Korciaczki pisze::ok: Podkakujemy, ds szukamy!
Na razie borykamy sie z szukaniem transportu!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ech-Korciaczki-to juz by było za wiele szczęścia naraz!Korciaczki pisze::ok: Podkakujemy, ds szukamy!
kropkaXL pisze:Oby Wasze słowa w złoto sie obróciły!
Lidka pisze:Szukam tego co napisalam i szukam, a ja na slepaczkach napisalam.
To napisalam
Jesli jeden maluch bedzie jechal do Warszawy a drugi ma pojechac do Rybnika to koniecznie trzeba je wyslac razem. Szukajmy juz teraz TDt na czas oczekiwnia na transport do Katowic. Do Rybnika zalatwie.
kropkaXL pisze:Znajomy jedzie dzisiaj w nocy-o 3 nad ranem do Warszawy-i jak to teraz zgrać???-muiałabym jechac z nim,a nie mam drugiego transportera a i w pracy miałabym kłopoty- bo nie byłam przygotowana na tak szybką akcję.Spróbuję cos dogadac z mężem kolezanki-jutro w pracy mamy pogadać-bo dzisiaj miałam kłopoty z zasięgiem-są w Stegnie -nad morzem(ale im zazdroszczę!)
Piotr568 jedzie we środe,więc tez raczej odpada-nie wyrobie sie z dowozem kociąt do Warszawy![]()
Kamila-a co z tym transportem z dogo?
Cameo pisze:kropkaXL pisze:Znajomy jedzie dzisiaj w nocy-o 3 nad ranem do Warszawy-i jak to teraz zgrać???-muiałabym jechac z nim,a nie mam drugiego transportera a i w pracy miałabym kłopoty- bo nie byłam przygotowana na tak szybką akcję.Spróbuję cos dogadac z mężem kolezanki-jutro w pracy mamy pogadać-bo dzisiaj miałam kłopoty z zasięgiem-są w Stegnie -nad morzem(ale im zazdroszczę!)
Piotr568 jedzie we środe,więc tez raczej odpada-nie wyrobie sie z dowozem kociąt do Warszawy![]()
Kamila-a co z tym transportem z dogo?
Easy, easy....
Musiałam nakarmić koty (i siebie)Kasiu, a nie mogą dzisiaj pojechać, w jednym transporterku?
Mam transport do Krapkowic, jakby co
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, elmas, Google [Bot] i 125 gości