Potem do Marty po kociaki - pojechały cztery wróciły dwa
I dziś przybyła nam dwójka nowych lokatorów - około 5 miesięczne krówki cudne rodzeństwo na razie wystraszone ale mam nadzieję, że będzie dobrze - biedaki koczowały w stawianych nowych domach
Moderator: Estraven
Lidka pisze:Mam nadzieje, ze poduchy beda wygodne i cieple. Wlozylam w nie duzo serca:)) Zeby kotom bylo milo i przyjemnie:)
Przy okazji wklad w poduchy to scinki polarowe od Iwety:)) Zeby nie bylo, ze wszystko ja. A polar tez zalatwilam z takiej firmy sprzedajacej. Zrobcie moze pare zdjec to podesle do firmy w podziece. Bo nic za ten polar nie zaplacilam:) tyle, ze ich znalazlam i poprosilam.
Lidka pisze:Mam nadzieje, ze poduchy beda wygodne i cieple. Wlozylam w nie duzo serca:)) Zeby kotom bylo milo i przyjemnie:)
Przy okazji wklad w poduchy to scinki polarowe od Iwety:)) Zeby nie bylo, ze wszystko ja. A polar tez zalatwilam z takiej firmy sprzedajacej. Zrobcie moze pare zdjec to podesle do firmy w podziece. Bo nic za ten polar nie zaplacilam:) tyle, ze ich znalazlam i poprosilam.
mar_tika pisze:Lidka pisze:Mam nadzieje, ze poduchy beda wygodne i cieple. Wlozylam w nie duzo serca:)) Zeby kotom bylo milo i przyjemnie:)
Dziś wieczorkiem porobie fotki i powklejam na forum
Iweta ,a ty gdzieś była, jak cię nie było?Taka jakaś cichutka jesteśChora czy cóś?

Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 103 gości