cześć dziewczyny!
Sesja - to makabra.
Ale już PO
Teraz obiecujemy, iż się poprawimy z wieściami nt naszej Koty
Ale oto kilka fotek:
No i co?
Za kilka dni dorzucę nowe
Słuchajcie, czy macie może kogoś kto pomaga PSOM?
Muszę znaleźć DT dla bulldoga angielskiego, którego w poniedziałek odbieram od okrutnej właścicielki. W końcu zgodziła się go oddać, a nie sprzedać.
Na razie pies będzie u mnie w domu, w pustym pokoju, ale mam już 3 psy i nie mogę się nim zająć dłużej niż tydzień

a dokładniej to nie ja bdę się nim opiekować, ale moja mama...
Proszę, jeśli ktokolwiek z Was ma jakieś "znajomości", to POMÓŻCIE. Popytajcie.
Założyłam mu wątek na dogomanii, ale tam na razie ani słychu ani dychu
Proszę, oto kilka słów o nim.
Przepraszam, że na wątku naszej Koty Miau...
Witam!
Słuchajcie - kilka tygodniu temu moja koleżanka poprosiła mnie o pomoc. Bulldog angielski w jej bloku mieszkający z młodym małzeństwem (włoch i rosjanka) oraz ich małym synkiem, ciągle wył. Najpierw pies był zostawiany w domu po 12-16 godzin sam, bez wyprowadzenia na dwór.
Potem psa wystawiano na korytarz przywiązanego do smyczy, do klamki.
Potem właściciele wpadli na genialny pomysł - przywiązywać go przed blokiem do ogrodzenia.
Pies nie jest w złym stanie, ale śmierdzi, jest zaniedbany, ma złą opiekę. Na moje oko nie był bity.
Właściciele wystawiali go na allegro za 3 tys, bo pies ma rodowód. Niestety za taką kwotę - chętnych brak, co nie dziwne.
Nie wiem w jakim Bulldog jest wieku, wiem tylko, że postanowiłam mu pomóc mimo, że mam już 3 psy u siebie w domu.
Włascicielka nie chciała go oddać, a gdy TOZ wpadło na "odwiedziny" ta nie chciała otworzyć.
Moja mama porozmawiała z nią - okazuje się że teraz chce się ona psa po prostu POZBYĆ, już nie sprzedać.
W poniedziałek najprawdopodobniej go po prostu od niej weźmiemy, żeby nie męczył sie już więcej przywiązany do kaloryfera (!!!) w domu lub do klamki na korytarzu.
PROSZĘ O DT - u mnie pies może zostać, ale będzie siedział sam w pokoju - mam młodszą siostrę, sama studiuję w Warszawie. Zajmować się będzie nim na razie moja mama.
BŁAGAM O DT LUB DS!!! Działam na miau.pl - na dogo jestem po raz pierwszy i proszę o Waszą pomoc...
Nie wiem w jakim pies jest wieku, nie wiem czy jest łagodny w każdej sytuacji - wiem tylko, że lubi ludzi i ceni każdy gest od nich.
Mój mail:
capricorna@gmail.com
nr tel: 504 116 351
Dziękuję.