Marmurkowe cuda na DT u Cameo i Gemmy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 28, 2009 18:05

Trzymam kciuki. Wierzę. Kombinuję.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Sob lut 28, 2009 18:24

Gorace kciuki Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamilo, wielkie dzieki- jak dobrze, ze sie pojawilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob lut 28, 2009 18:25

A Korciaczki zawsze wnosza tyle optymizmu do watku, ze az hej :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Sob lut 28, 2009 18:33

Dziewczyny - czyli co się dzieje??? bo czytam i czytam i nie do końca rozumiem :oops:
Jest szansa na DT? bo ja tez staram się wici rozpuszczać i nie jestem pewna na czym stoimy..

Dzięki i wybaczcie zakręcenie moje , ale jestem z tych wolno kapujących :roll:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Sob lut 28, 2009 18:40

Nah pisze:Dziewczyny - czyli co się dzieje??? bo czytam i czytam i nie do końca rozumiem :oops:
Jest szansa na DT? bo ja tez staram się wici rozpuszczać i nie jestem pewna na czym stoimy..

Dzięki i wybaczcie zakręcenie moje , ale jestem z tych wolno kapujących :roll:

Haniu, Cameo zaoferowala DT dla slepaczka :D :D :D Potrzeba jeszcze miejsca dla drugiego biedaka!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak mi sie wydaje :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Sob lut 28, 2009 19:02

Dobrze Ci sie wydajeAsiu!Kamila zaoferował DT dla ślepaczka,ale z transportem może byc krucho-na trasie Olsztyn-Poznań może byłoby łatwiej-szukamy cały czas-im blizej tym lepiej dla kociat-a i logistycznie łatwiej to wszystko zgrac,tak czy owak-drugi do wzięcia!
Dziewczyny kochane -teraz relacja z akcji zakraplania oczka.....oho-chwila moment....ja zwariuje z tymi moimi diabłami-własnie mikrusik Antosia naostrzyła sobie pazurki o moje bardzo porządne buty ze skóry-a niech to wszyscy diabli-a drapak to do czego niby słuzy???? :evil:
No trudno-i tak juz po fakcie!
No to weszłam sobie do klatki(klatka taka po byku -pożyczona od siostrzenicy)i dawaj kiciać,skrobac palcami po kartonie -ocho-jeden łepek sie pokazał -zaciekawił sie i dawaj bawić sie myszką-pomiziałam go leciutko-schował sie do budki,ale tylko na chwilę -zaraz znów wylazł-i mruczał jak traktorek-cały czas!Głaskałam go nawet jak wlazł do budki,potem siegnęłam bardziej w głąb-tak by siegnąc do dzikuska-pomiziałam go delikatnie po szyjce,po pyszczku-zaczał mruczec-czyli teraz juz dwa traktorki !
Ale jak zapuścic krople dzikuskowi?-no cóz przestawiłam budkę otworem w swoja strone-przyczaiłam sie-ok-wyszedł-odziwo ten dzikusek,więc ja hyc -zastwiłam otwór budki i zaczęłam łapac slepaczka.Boże -jak on biedulek trzymał się pazurkami prętów klatki-ale udało mi sie go delikatnie odczepić -przytuliłam go do sibie,ale tak -by łapki cały czas stały na podłodze-uniosłam łepek i -udało się!
Jeszcze chwilę go pogłaskałam i pusciłam do budki!
Uff-az mnie z wrazenia głowa rozbolała-ja tak reaguje na stres,ale najwazniejsze,że mam ten pierwszy raz za sobą-może nastepnym razem tez mi sie uda?
Wasze kciuki pomogły-czułam,że jestescie ze mną!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lut 28, 2009 19:07

Dzielna jesteś :D trzymam kciuki :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lut 28, 2009 19:12

Kamila-żebys Ty mnie widziała w tej klatce-jak sobie to wyobrażę -jak to wygladało z boku-to normalnie wyje ze smiechu-tłustawa baba w klatce wystawowej -no po prostu tylko zdjęcie zrobić! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lut 28, 2009 19:14

oj bo to własnie jest to: albo leczenie albo zdobywanie zaufania :roll:

Kropeczko - trzymam za Ciebie mocno kciuki, mam nadzieję, że Ci się uda batalię leczniczo-oswajającą przeprowadzić :oops:

...a ja naprawdę jestem zdołowana postawą moich niektórych znajomych...rozumiem, że nie każdy lubi koty, no ale jak się twierdzi, że się je "uwielbia" i ma się warunki i właściwie trzeba by kocie przetrzymać do czasu znalezienia mu domu stałego co przy małym ładnym kocie nie jest aż tak trudne i nie niosło by to żadnych kosztów finansowych i nie ma żadnych racjonalnych przeciwskazań, nakazów, zakazów, uczuleń i takich tam, a ktos bez zastanowienia mówi, że nie, bo... nie, a potem sie podnieca, że biedne kotki och ach i twierdzi, że taka wrażliwa dusza z niej...

Przepraszam, ale chyba jestem chwilowo rozgoryczona :roll:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Post » Sob lut 28, 2009 19:22

kropkaXL pisze:Kamila-żebys Ty mnie widziała w tej klatce-jak sobie to wyobrażę -jak to wygladało z boku-to normalnie wyje ze smiechu-tłustawa baba w klatce wystawowej -no po prostu tylko zdjęcie zrobić! :ryk:

Bez przesady, ja wyglądam dużo gorzej jak "wpełzam" pod śmietnik z miskami :twisted: Tylko ludzie potem dziwnie patrzą :wink:

Cameo

Post » Sob lut 28, 2009 19:23

Ja chętnie dam jednemu z maluszków tymczas. Jestem z Warszawy,więc potrzebny byłby transport.
Bajka :( [*]

Obrazek Obrazek

Marmurkowy wątek- http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89777 :)

gemma

Od: Sob sie 30, 2008 12:13

Post » Sob lut 28, 2009 19:24

gemma pisze:Ja chętnie dam jednemu z maluszków tymczas. Jestem z Warszawy,więc potrzebny byłby transport.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cameo

Post » Sob lut 28, 2009 19:26

Cameo pisze:
gemma pisze:Ja chętnie dam jednemu z maluszków tymczas. Jestem z Warszawy,więc potrzebny byłby transport.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:dance: :dance: :dance:
Obrazek

Nah

Post » Sob lut 28, 2009 19:28

Nah-ja Cie rozumiem doskonale-widzisz-tylko milenap pomogła mi z tych osób ,którym ja pomagałam -wszyscy inni-pomagaja mi ze szlachetności-a pozostałe osoby którym pomagałam nawet nie podrzucają wątku-to przykre!
Ja nikomu nie wymawiam,że pomagam,ale chociaz tak mogliby mi pomóc-przeciez ja nie proszę o wsparcie finansowe-a muac-nawet zaoferowała zapłate za transport(jeszcze raz dziekuje Małgosiu)
Wystarczyłoby rozejrzec sie,podrzucić watek od czasu do czasu-nie -tych osób tu nie ma!
Za to jestescie Wy-wspaniali ludzie,którym drgnęło serce na widok biedactw ,dla których niedługo może zabraknąć dachu nad głowa!
Alessandra ogłosiła kocieta na watku ślepaczków
Cameo zaoferowała DT dla ślepaczka i zrobiła banerek
Korciaczki tez zrobiły banerek i cały czas pilnują wątku-by nie spadał
Muac zaproponowała pokrycie kosztów transportu
i wszystkie dobre serduszka,które przejęły sie losem marmurkowych kociaków!
Jestem Wam bardzo wdzięczna -skądinąd spodziewałam się pomocy-nie dostałam jej-a Wy okazujecie mi swoje zaufanie-chociaz mnie nawet nie znacie!-nie zawiodę-obiecuje-zawsze-jesli tylko bede mogła-pomogę!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lut 28, 2009 19:33

Gemma! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Czyli domki są?-nie chce mi sie wierzyc-dziewczyny -pozwalacie mi kochac ludzi!
Jutro będe kontaktowac się ze znajomym-czasem jeździ do Warszawy-może udałoby sie zawieźć oba kotki za jednym zamachem?
Dziewczyny-no po prostu-UWIELBIAM WAS Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]