No tak-Ostróda o26 km bliżej niż Morąg-niemniej jednak bardzo dziękuję za chęc pomocy!-w razie gdyby się transport znalazł-nie takie cuda zdarzały sie na forum!Właśnie byłam u kociąt-wymiziałam obydwa-wlazłam połową ciała do klatki,wsadziłam rękę do budki i głaskałam obydwa!-ten odwazniejszy mruczał jak traktor, a ten mniejszy z chorym oczkiem pozwalał sie miziać pod bródką,nie syczał ,nie prychał,tylko siedział nieruchomo.A ten odwazniak był głaskany cały!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Jak najbardziej alessandro!-wstawiaj!-może znajdzie sie ktoś bliżej niż Cameo-bo Morąg lezy pomiędzy Olsztynem ,a Elblągiem-gdzieś na końcu świata! ,a Cameo aż w okolicy Rybnika!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dzięki takim osobom jak Ty Alessandro -takie nieszczęśliwe stworzenia znajdują swoje miejsce na ziemi-brak mi słów Korciaczkom jeszcze raz dziękuję za banerek i za podnoszenie wątku!