Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kicia_ pisze:maxiking, pora na wiosenne porządki w podpisie, większość kotków juz w domach
maxiking pisze:Kicia_ pisze:maxiking, pora na wiosenne porządki w podpisie, większość kotków juz w domach
hahahaha, Kicia__ Ty tak szybko wysyłasz kotki do nowych domków, ze ja nie nadążam zmieniać ich w podpisie![]()
![]()
Kicia_ pisze:Mamy ostatnio sporo telefonów spoza Wrocławia, dziś wyjaśniło się dlaczego. Ogłoszenia naszych kociastych ukazały się w końcu w "Kocich Sprawach"
Kicia_ pisze:maxiking, pora na wiosenne porządki w podpisie, większość kotków juz w domach
Mruczeńka1981 pisze:Dzisiaj Mirek wyglądał i czuł się wyjątkowo dobrze.Strasznie się garnął po miziaki.Kiedy go ktoś wypatrzy??
Mruczeńka1981 pisze:Dzisiaj Mirek wyglądał i czuł się wyjątkowo dobrze.Strasznie się garnął po miziaki.Kiedy go ktoś wypatrzy??
irysek_wroc pisze:naskrobalam juz ogloszenia naszych 2 pannic. poszly do gazety wraz ze zdjeciami.
podziekowalam ladnie za ogloszenie Łatki i Szylkreci, oraz mojej kici i poprosilam o wycofanie ogloszen. natomiast o dalsze oglaszanie fileta.
Kicia_ pisze:Może w końcu się odezwie ktoś sensowny. Ostatnio niestety wciąż mam szczęście do telefonów od ludzi, którzy chcą kotki do domków jednorodzinnych przy ruchliwych ulicach. Teraz już się nie dziwię, że niektórzy myślą, że to normalne, że koty żyją dwa lata, a potem bierze się nowego.
Mruczeńka1981 pisze:Ja w tym tyg mam ograniczony dostęp do netu.Czy jakaś dobra dusza mogłaby umieścić Fileta w wątku niewidomych kotów i założyć osobny wątek Mirkowi?Bardzo Was proszę o pomoc.Czy ogłoszenia w necie mamy aktualne dla każdego kotka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot] i 43 gości