edit_f pisze:dziś głaski na wielopolu chciało tylko jedno śliczne cudeńko z lewej.. długowłosa piękność
to dymne dało się głaskać??

Marek, Lutra czy dzwoniono do Was dzisiaj w sprawie adopcji?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:dziś głaski na wielopolu chciało tylko jedno śliczne cudeńko z lewej.. długowłosa piękność
Patka_ pisze:Lusia juz jest w nowym domku:) Ma do dyspozycji 2 panie:) Nowe opiekunki są zachwycone kotkąSmutno nam strasznie, bo Lusia to kotka z której bije takie ciepło i spokoj
Ale coż taka rola domku tymczasowego:(
Panie wspomogły tez fundacje - pieniązki napewno sie przydadza:)
Zglaszam ze moj dom został odkocony i czek na ew. nowe dostawy:)
Tweety pisze:edit_f pisze:dziś głaski na wielopolu chciało tylko jedno śliczne cudeńko z lewej.. długowłosa piękność
Tweety pisze:edit_f pisze:dziś głaski na wielopolu chciało tylko jedno śliczne cudeńko z lewej.. długowłosa piękność
lutra pisze:Witajcie, ja między pracą-szpitalem-domem i szkoleniami nie mam na nic (prawie) czasu.
Dzwoniła do mnie Pani zainteresowana TYmką, ale nie wiem, bo ona nie ma kotów a Tyma wyjatkowo kochliwa i prokocia się okazała.
Wyślę Pani zdjęcia i będziemy rozmawiać, Pani b. "sensowna". Może by tak jej Kingę herbu Egeg?
edit_f pisze:
nooooo.. to dymne z białymi obwódkami przy oczkach.. nie że właziło na kolana.. co to to nie.. ale siedziało sobie spokojnie w pudełku i wsadzoną tam łapę nie zjadł.. dał się wymiziać.. oczywiście z dużą dozą nieśmiałości
Tweety pisze:Patka_ pisze:Lusia juz jest w nowym domku:) Ma do dyspozycji 2 panie:) Nowe opiekunki są zachwycone kotkąSmutno nam strasznie, bo Lusia to kotka z której bije takie ciepło i spokoj
Ale coż taka rola domku tymczasowego:(
Panie wspomogły tez fundacje - pieniązki napewno sie przydadza:)
Zglaszam ze moj dom został odkocony i czek na ew. nowe dostawy:)
no to świetnie:-) umowę masz oczywiście?
BarbAnn pisze:długowłose cos siedzi?
tylko nie mowcie ze z klaja
a dzisiaj misiamilusia wyszla z klatki
chodzi po domu na ugietych łapach i zwiedza
Tweety pisze:BarbAnn pisze:długowłose cos siedzi?
tylko nie mowcie ze z klaja
a dzisiaj misiamilusia wyszla z klatki
chodzi po domu na ugietych łapach i zwiedza
z Kłaja, z Kłaja![]()
kciuki za Milusię ;ok:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Livvrey, włóczka i 129 gości