A teraz strollowałyście mi wątek Szczypiorków i sama słodycz się leje strumieniami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Lemoniada pisze:Femka pisze:EDIT: Oranżadkoodwzajemniam
![]()
A co tam, niech pada
Adriana - popatrz, ta ulewa jest coraz bardziej prawdopodobna
Femka pisze:jak dla mnie lać może zacząć już za jakieś 2 godzinkisamochód mam do umycia, bo w Warszawce strasznie brudno jest
będę Cię miała na okuskaskaNH pisze:P.s. Femka, ja nie trolluję... no raz mi się nieopatrznie coś miłego wyrwało, ale obiecuję się poprawić
co znowu? prawdę napisałam. Samochód aż czarny od warszawskiego bruduMarcelibu pisze:Hey, You!!!!
Femka pisze:nie no, dziewczynytaki był fajny wątek, zołzowaty, złośliwy, uszczypliwy. Nigdy nie wiadomo było, z której strony się oberwie. Każdy tylko czekał w progach startowych, żeby komuś dowalić. Ja osobiście każdego dnia ostrzyłam sobie język
A teraz strollowałyście mi wątek Szczypiorków i sama słodycz się leje strumieniami![]()
![]()
![]()
Adrianapl pisze:a ja tak sobie wlasnie pomyslalam: jak to dobrze, ze znalazlam miau... i jak to dobrze, ze Was tu spotkalam![]()
![]()
![]()
dla geriatrii i pediatrii
Adrianapl pisze:a ja tak sobie wlasnie pomyslalam: jak to dobrze, ze znalazlam miau... i jak to dobrze, ze Was tu spotkalam![]()
![]()
![]()
dla geriatrii i pediatrii
Lemoniada pisze:bo ja jestem dobry człowiek i nie umiem być złośliwa ani uszczypliwa
gattara pisze:Bry Szanownym Interlokutorkom
Lemoniada pisze:gattara pisze:Bry Szanownym Interlokutorkom
To za trudny epitet jak dla mnieCzy mówiąc to gattara chciała być złośliwa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 71 gości