ten watek poprawia mi humor

mimo, ze czytam przez lzy, bo tak mnie glowa boli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:ale co mnie z oburzenia przytkało to moje![]()
Potem pojechałyśmy do centrum handlowego. Na parkingu wiele wolnych miejsc, więc się tak bardzo nie starałam przytulić do samochodu zaparkowanego z prawej strony. Stanęłam lewymi kołami na drugim miejscu. Przyznam, że sama to zauważyłam, ale nie chciało mi się już manewrować. Otwieram drzwi w nadziei, że Gosia zrobi to samo, a Gosia do mnie mówi: widzę, że parkujesz, jak prawdziwa kobieta, na dwóch miejscach. No i zrobiło mi się gooopio, musiałam auto przestawiać. Boszszsz, jaka ta smarkateria upierdliwa
Femka pisze:Marcelibu pisze:Jak mają dużo za dużo - to nie som.
takie troszkę to się gumkom wytrze![]()
swoje sobie zmierz. biodra ofkors
Marcelibu pisze:MaryLux pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:się nie bój![]()
moje biodra w pożondku som
Tylko ciekawe dlaczego mają tyle w obwodzie?
Bo som w pożontku
Jak mają dużo za dużo - to nie som.
Femka pisze:Lustra w domu potłukłaś?Marcelibu pisze:U mnie w porzo. Dzięki za troskę.
idę do wątku dla wnerwionychMarcelibu pisze:No właśnie to lusterko czarodziejskie powiedziało mi, że u Ciebie gumkom się nie da. Za dużo do wycierania. Nie ma takich gumek na świecie.
Femka pisze:idę do wątku dla wnerwionychMarcelibu pisze:No właśnie to lusterko czarodziejskie powiedziało mi, że u Ciebie gumkom się nie da. Za dużo do wycierania. Nie ma takich gumek na świecie.
Femka pisze:idę do wątku dla wnerwionychMarcelibu pisze:No właśnie to lusterko czarodziejskie powiedziało mi, że u Ciebie gumkom się nie da. Za dużo do wycierania. Nie ma takich gumek na świecie.
Lemoniada pisze:Będzie padać, geriatria się całuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 45 gości