Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kattinka pisze:Przepraszam bardzo, że sie nie odzywałam, ale nie miałam takiej możliwości z powodu wyjazdu ;]
Nadal jestem zainteresowana przygarnięciem Ramzeska i czekam na wizytę
Justa&Zwierzaki pisze:Kattinka pisze:Przepraszam bardzo, że sie nie odzywałam, ale nie miałam takiej możliwości z powodu wyjazdu ;]
A ja juz sie martwiłam ze nic z tego , a jak tam zakupy pro Ramzeskowetransporterek , drapak , karma RC np dla kastratów ............ A teraz właśni spi na łóżku bo mu smarowałam brode i sie na mnie odraził
Petka-P1 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kattinka pisze:Przepraszam bardzo, że sie nie odzywałam, ale nie miałam takiej możliwości z powodu wyjazdu ;]
A ja juz sie martwiłam ze nic z tego , a jak tam zakupy pro Ramzeskowetransporterek , drapak , karma RC np dla kastratów ............ A teraz właśni spi na łóżku bo mu smarowałam brode i sie na mnie odraził
ja też się martwiłam....ogromnie się cieszę, że czekasz na Ramzeska
zorba pisze:Moś ma doświadczenie w wizytach przed adopcyjnych! Tak więc polecam! Sprawdza i ocenia dokładnie!
Petka-P1 pisze:z tego co wiem, to domek ma odwiedzić dagmara-olga...ale może dziewczyny się zgadają i pójdą razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 694 gości