Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
estre pisze:Kurcze, szkoda. Mój kot miał grzybicę, transporter jest wiklinowy, więc się nie nadaje już do niczego. Tak, to może bym mogła ją zabrać po drodze.
sawanka1 pisze:estre pisze:Kurcze, szkoda. Mój kot miał grzybicę, transporter jest wiklinowy, więc się nie nadaje już do niczego. Tak, to może bym mogła ją zabrać po drodze.
bierz pod pazuchę
Shishka pisze:ale jak to?do kogo byś ja wzięła?Sorry ale mi się już poważnie wszystko myli:)
Shishka pisze:ale jak to?do kogo byś ja wzięła?Sorry ale mi się już poważnie wszystko myli:)
Shishka pisze:acha czyli estre zawiozłaby kotkę do sawanki1 gdzie miała by DT a Arven i Aneta mogłyby ją odwiedzić i zaadoptować po sterylce-dobrze myślę?:)
Pozostaje kwestia pieniędzy,jak pisałam mogę pomóc po 5 marca.
Shishka pisze:acha czyli estre zawiozłaby kotkę do sawanki1 gdzie miała by DT a Arven i Aneta mogłyby ją odwiedzić i zaadoptować po sterylce-dobrze myślę?:)
estre pisze:Shishka pisze:acha czyli estre zawiozłaby kotkę do sawanki1 gdzie miała by DT a Arven i Aneta mogłyby ją odwiedzić i zaadoptować po sterylce-dobrze myślę?:)
No tak myślałam, tylko że ja wyjeżdżam za godzinę najpóźniej. To musiałabym ją od razu zgarnąć a nie mamy transportera
Shishka pisze:Wydaje mi się,że to dobre rozwiązanie...sawanko,tylko pamiętaj,że kotka strasznie głośno miauczy:/
sawanka1 pisze:estre pisze:Shishka pisze:acha czyli estre zawiozłaby kotkę do sawanki1 gdzie miała by DT a Arven i Aneta mogłyby ją odwiedzić i zaadoptować po sterylce-dobrze myślę?:)
No tak myślałam, tylko że ja wyjeżdżam za godzinę najpóźniej. To musiałabym ją od razu zgarnąć a nie mamy transportera
można by w karton
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości