Suuuuper wieści !
Lusia jutro idzie do domku gdzie będzie miała 2 panie tylko dla siebie:)
Gdy wracałam zadzwoniła Pani zapytać o Lusię. Powiedziałam, że niesttey jest już wydana ale zeby napisała mail to znajdziemy jej jakiegoś kotka:)
Poniżej mail od Pani
Czekam na propozycje pokażcie co macie
"Dzień dobry J
No wiec jeszcze raz: nazywam się Renata , mieszkam w Tomicach/ k. Wadowic. Mam dom z ogrodem i dwoje dzieci J Wszyscy kochamy koty.
Poszukujemy kota w wieku do 3 lat. Najchętniej wykastrowanego/wysterylizowanego, umiej±cego korzystać z kuwety. Kot będzie miał możliwo¶ć wychodzić na dwór. Umaszczenie w zasadzie nie gra roli, choć tu zdania s± różne, bo każdy chciałby innego: rudego, czarnego, popielatego itd. Szczerze mówi±c najbardziej podobaj± mi się pr±żkowane, a najmniej łaciate J Ale to nie jest najważniejsze.
Zależy mi przede wszystkim na łagodnym kocie, lubi±cym małe dzieci (5lat, 2,5).
Pani Patrycjo, proszę mi wybrać fajnego, zdrowego kota i przesłać mi fotkę. A może schronisko ma stronę internetow±?
Mój m±ż pracuje w K-wie do godz. 17. Mniej więcej o tej porze mógłby odebrać kota. Jak się przygotować na transport , żeby kot nie zestresował się za mocno? W czym go przewieĽć?
Pozdrawiam serdecznie i proszę o kontakt. Kotek na pewno będzie u nas szczę¶liwy. Nie mogę się doczekać małego mruczka J
Renata "