Agn pisze:anna57 pisze: Terorystka się zrobiła i tyle![]()
Bo masz za mało kotów.
To sobie pozwala.
Kwestia względna

Ja, a zwłaszcza moja rodzina, uważamy, że za dużo.

Z naciskiem na rodzinę, ofkors

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:anna57 pisze: Terorystka się zrobiła i tyle![]()
Bo masz za mało kotów.
To sobie pozwala.
Dagires pisze:heheheh no co ja slysze Mamus - Ciebie kot zteroryzowałhahahaha nie może być ... zakochana jestes i tyle
anna57 pisze:Dagires pisze:heheheh no co ja slysze Mamus - Ciebie kot zteroryzowałhahahaha nie może być ... zakochana jestes i tyle
Bez przesadyzmu![]()
Zal mi głupolka i tyle![]()
Ja się już nie zakochuje w kotach, nie ten etap zakocenia
aga9955 pisze:anna57 pisze:Dagires pisze:heheheh no co ja slysze Mamus - Ciebie kot zteroryzowałhahahaha nie może być ... zakochana jestes i tyle
Bez przesadyzmu![]()
jasne jasne![]()
oczywiscie, no wiadomo.....
anna57 pisze: Ja się już nie zakochuje w kotach, nie ten etap zakocenia
anna57 pisze: Wytresowała mnie.
Jak się obudzi i jest głodna, albo ma brudną kuwetę, to wyje pod drzwiami, jak potępieniec![]()
Ona wie, że ja natychmiast jestem w pokoju i zaspakajam wszelkie życzenia![]()
anna57 pisze:Dagires pisze:heheheh no co ja slysze Mamus - Ciebie kot zteroryzowałhahahaha nie może być ... zakochana jestes i tyle
Bez przesadyzmu![]()
jerzykowka pisze:anna57 pisze:Dagires pisze:heheheh no co ja slysze Mamus - Ciebie kot zteroryzowałhahahaha nie może być ... zakochana jestes i tyle
Bez przesadyzmu![]()
![]()
![]()
![]()
Sciskam NIEzakochana w kotach AnneI Despi oczywiscie tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anna57 pisze: Nie wiem, dać Ci takiego z jednym chorym uchem, czy chcesz poczekać, aż się wyleczy...
anna57 pisze: Tylko, Aga ona nie jest zaszczepiona jeszcze, co prawda jest stara kotenka, ale...słabiutka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 398 gości