Dama, łachudra , słodziak i... Kto czwarty? cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 25, 2009 19:34

dora750 pisze:
Kicham i kaszle przeokropnie. Pachnie mi to zapaleniem oskrzeli. Kurde :?

Niefajnie...Szybciutko się podkuruj.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 25, 2009 19:35

kinga w. pisze:Aha! Nie smutny. Po prostu wlazł do nowego mebla i kombinował, a zauważ że nad głową miał Futro z którą jeszcze "dopracowuje" relacje. Jak się znajdą za blisko siebie to Futro fuczy. Co nie zmienia faktu że sama do niego cichaczem podchodzi żeby powąchać. I Tysiek nie bardzo wiedział co dalej.

Zdecydowanie kombinujący! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 25, 2009 19:40

Dokładnie. Zamiast się zamartwiać to się kuruj. Jeszcze wczoraj sie martwiłam tymi pawikami - dziś już luz. Tyś wygląda na całkiem zadowolonego, kolankuje zawzięcie, wali się na noc do łłóżka jakby nigdy gdzie indziej nie sypiał... Spoko gość!
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro lut 25, 2009 19:46

Właśnie zasuwają z Kłaczkiem Z JEDNEJ MISKI TUŃCZYKA. I żadnej awantury. Nawet syknięcia. :lol:
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 25, 2009 19:47

kinga w. pisze:Dokładnie. Zamiast się zamartwiać to się kuruj. Jeszcze wczoraj sie martwiłam tymi pawikami - dziś już luz. Tyś wygląda na całkiem zadowolonego, kolankuje zawzięcie, wali się na noc do łłóżka jakby nigdy gdzie indziej nie sypiał... Spoko gość!

A widzisz! Pawiki rzecz nabyta! :lol: :lol:
Tysio szybki swoją drogą! Szybciutko uznał, że tu Jego DOM! Najprawdziwszy. :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 25, 2009 19:54

Młody i głupi, nie wie co go czeka. :lol: A tak serio... Mam wrażenie że Tysiek czuje się tu dobrze. Na pewno nic mu nie dolega fizycznie, a staram się żeby również nie dokuczała mu tęsknota, żeby był dopieszczony, miał do woli kolankowania, pieszczochy... Kłaczek zapewnia rozrywkę dynamiczną. :twisted:
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 25, 2009 20:04

kinga w. pisze:Młody i głupi, nie wie co go czeka. :lol: A tak serio... Mam wrażenie że Tysiek czuje się tu dobrze. Na pewno nic mu nie dolega fizycznie, a staram się żeby również nie dokuczała mu tęsknota, żeby był dopieszczony, miał do woli kolankowania, pieszczochy... Kłaczek zapewnia rozrywkę dynamiczną. :twisted:

I wszystko ok! :lol: :lol: Dopieszczaj też i Futerko i Kłaczusia!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 25, 2009 20:07

kalair pisze:
kinga w. pisze:Młody i głupi, nie wie co go czeka. :lol: A tak serio... Mam wrażenie że Tysiek czuje się tu dobrze. Na pewno nic mu nie dolega fizycznie, a staram się żeby również nie dokuczała mu tęsknota, żeby był dopieszczony, miał do woli kolankowania, pieszczochy... Kłaczek zapewnia rozrywkę dynamiczną. :twisted:

I wszystko ok! :lol: :lol: Dopieszczaj też i Futerko i Kłaczusia!

A jasne że tak! Przecież im też się należy.
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 25, 2009 20:18

Noooo dooobra. Nie zadręczam się, kobietki, kuruję się. Od wczoraj jestem na antybiotyku, bo już dłużej nie śmiałam czekać będąc na samej aspirynie.

Na fotkach ewidentnie Futro bardziej zainteresowana niż niechętna!
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Śro lut 25, 2009 20:23

Tak. Futro jest ciekawa, ale przejawia też... nie wiem... strach? Podchodziła do śpiącego Tyska i wąchała go bardzo ostrożnie, ale jak podniósł głowe to nafuczała i cofnęła się. I tak to wygląda. Przygląda się, ale jak znajdą się bliżej siebie to fuczy. Takie babskie "chciałabym a boję się".
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 25, 2009 20:24

Myślę, że jej to minie. Skoro nie atakuje, to znaczy, że jest dobrze. Na pewno czuje też zapach innych kotów, kotek...
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Śro lut 25, 2009 20:27

:dance: :dance2: cieszmy się, że Tysio się odnalazł u Kingi

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Śro lut 25, 2009 20:28

dora750 pisze:Myślę, że jej to minie. Skoro nie atakuje, to znaczy, że jest dobrze. Na pewno czuje też zapach innych kotów, kotek...

Jestem PEWNA że jej to minie. Kwestia czasu. Najbardziej bałam się wojny bo tu nie ma jak oddzielić kotów żeby sobie wzajemnie nie zrobiły krzywdy. U kład jaki się tu wytworzył wydaje mi się bardzo dobry.
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 25, 2009 20:30

kinga w. pisze:
dora750 pisze:Myślę, że jej to minie. Skoro nie atakuje, to znaczy, że jest dobrze. Na pewno czuje też zapach innych kotów, kotek...

Jestem PEWNA że jej to minie. Kwestia czasu. Najbardziej bałam się wojny bo tu nie ma jak oddzielić kotów żeby sobie wzajemnie nie zrobiły krzywdy. U kład jaki się tu wytworzył wydaje mi się bardzo dobry.

Po prostu nasze (bo maluchy traktuję jak swoje :oops:) koty otrzymały stosowne wychowanie i potrafią się odnaleźć w każdej sytuacji. Futro starsza trochę i do tego dama, ma prawo więc trochę powydziwiać :wink:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Śro lut 25, 2009 20:32

dora750 pisze:
kinga w. pisze:

Po prostu nasze (bo maluchy traktuję jak swoje :oops:) koty otrzymały stosowne wychowanie i potrafią się odnaleźć w każdej sytuacji. Futro starsza trochę i do tego dama, ma prawo więc trochę powydziwiać :wink:

No, Kłaczek tez znalazł sie na poziomie... Może z wyjątkiem pomysłu na sprawdzanie cz Tysiek czegoś mu z kuwety nie wynosi, kiedy Tys poszedł tam za potrzebą. :lol: A Futro? Właśnie. Damski foch!
Obrazek

kinga w.

[poprzednia][następna]