I super że są nowe DT
to bardzo ważne dla tych wrażliwszych kociastych bied żeby czuly się bezpiecznie

Moderator: Estraven

majencja pisze:Są wyniki Misiora, niestety gorsze niż poprzednie , czyli choroba postępuje. Jedziemy jeszcze do Bielska na USG brzucha żeby zobaczyć co tam się dzieje. Poldek też nie najlepiej.
majencja pisze:Są wyniki Misiora, niestety gorsze niż poprzednie , czyli choroba postępuje. Jedziemy jeszcze do Bielska na USG brzucha żeby zobaczyć co tam się dzieje. Poldek też nie najlepiej.
koty to uparte bestie a mając taką fajną panią mają dla kogo żyć
A mam dzisiaj przez to doła..
majencja pisze:Zeby to się dało zdrowiećSą choróbska, które niestety postepują i mimo najszczerszych chęci wszystkich , nie da się wyleczyć. Można jedynie wydłużyć życie, ale nie zawsze w jakimś komforcie
Biorąc Misiora wiedziałam , ze jest chory niestety przewlekle ale człowiek zawsze sie łudzi- a nuż będzie dobrze, ale nie będzie
A Misior jest tak wdzięcznym kotem - za wszystko- jedzenie , picie, nawet przy pobraniu krwi przytuliłam go mocno i ani nie miauknął jakby wiedział że to dla jego dobra. Jak łapałam mocz -podniosłam ogon- szczał do pojemnika bez żadnych oporów, reszta dawno by zwiała. A on szczał z godnością - i naszczał cały pojemnik
Poldek- jak własne dziecko wykarmiony butelką od oseska- nieprzespane noce- karmienie prawie jak na żądanie, jeżdżenie ze mną do pracy i dlatego to chyba bardziej boli bo emocje też inne. Niby zwierzę a jak człowiek....
A mam dzisiaj przez to doła..
komputerowo ale moooocno 

majencja pisze::evil:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, nie ma to jak mieć doła, siedzieć na zaległym urlopie i dostać telefon że dyżurny nie wie , że ma dzisiaj dyżur i jest w ...... Kielcach
I Raczej o 15.00 na 15.00 nie dojedzie! No i chcąc nie chcąc trza było zabrać d.... i jechać do pracy.
Olga-Negra pisze:A Negra dalej do adopcji wisi![]()
a nowy domek ma przecież
i nawet zauważyła drapak kupiony specjalnie dla niej na powitanie
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt i 66 gości