Moderator: Estraven
mar_tika pisze:Już Salli dotarła do domku tymczasowego .Wląsnie dzwonił MÓJ tŻ i mIKUŚ obydwoje zachwyceni domkiem tymczasowym .I tak wogóle to mój chlop mówi że Salka dała mu sie pogłaskać

Kleo pisze:mar_tika pisze:Już Salli dotarła do domku tymczasowego .Wląsnie dzwonił MÓJ tŻ i mIKUŚ obydwoje zachwyceni domkiem tymczasowym .I tak wogóle to mój chlop mówi że Salka dała mu sie pogłaskać
Ale super, przybył kolejny domek tymczasowytak trzymać
![]()
Korciaczki pisze:A kto wie. może i nie ostatni z Sosnowca u nas?
mar_tika pisze:A tak na marginesie ciekawa jestem kto był tym specjalistą i pochłonął taką ilośćBo kociaki napewno nie

MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:A tak na marginesie ciekawa jestem kto był tym specjalistą i pochłonął taką ilośćBo kociaki napewno nie
A JA WIEM I NIE POWIEM![]()
Pawełku kochany nie słuchaj dziewczyn - piwko, piwko, piwko - możesz przywieźć..........to taki wspaniały napój mobilizujący do działania![]()
![]()
![]()
PIWO.............KOCHAM PIWO................<Marta znasz???>
Korciaczki pisze:...I już jest
Kochana koteczka!Tyli się i parę razy pobarankowała
![]()
![]()
Ma mały charakterek, ale mimo to taka milusińska![]()
Jutro wieści z pierwszych chwil, bo teraz nie możemy pisać...
mar_tika pisze:Już Salli dotarła do domku tymczasowego .Wląsnie dzwonił MÓJ tŻ i mIKUŚ obydwoje zachwyceni domkiem tymczasowym .I tak wogóle to mój chlop mówi że Salka dała mu sie pogłaskać
MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:A tak na marginesie ciekawa jestem kto był tym specjalistą i pochłonął taką ilośćBo kociaki napewno nie
A JA WIEM I NIE POWIEM![]()
Pawełku kochany nie słuchaj dziewczyn - piwko, piwko, piwko - możesz przywieźć..........to taki wspaniały napój mobilizujący do działania![]()
![]()
![]()
PIWO.............KOCHAM PIWO................<Marta znasz???>
terenia1 pisze:Baśka a Ty czasami w łepetynkę nie chcesz zarobićna piwko jesteś lekko za młoda
Pawełku nie słuchaj Baśki daj cynk o której jutro u nas będziesz, ruch na kociarni jutro duży więc musimy jakoś się spotkać
koniecznie
majencja pisze:Przyszły dzisiaj wyniki Misiora- rzeczywiście nie wyglądaja dobrze. Jutro obaj chłopakiMisior i Poldek jadą na pobranie krwi. Zobaczymy co się dzieje. Ale podejrzewam , Misior może mieć cukrzycę i dlatego taki wynik nerkowy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Clubnika Merve, Google [Bot], Meteorolog1 i 95 gości