Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:U mnie łatwo rozpoznać..![]()
Tyzma pisze:a ja nie wiemale za to po zagrzebywaniu wiem które korzystało. Dusia to tylko po brzegach kuwety drapie a Glaki zakopuje pół przedpokoju. Naprawdę Dora przy tylu kotach to twoja mama była niezła
Jedzonko się utrzyma
kalair pisze:Hannah12 pisze:Ale Pysia jada inne rożne rzeczy nie tylko tuńczyka, i on zakopuje jej jedzonko.
Nie wiem kto kogo uczył, bo Haker to już 2,5 letni kocurek. Jak ten czas leci a tak niedawno go butelką karmiłyśmy.
Hakerek od buteleczki? Ile miał?
Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Ale Pysia jada inne rożne rzeczy nie tylko tuńczyka, i on zakopuje jej jedzonko.
Nie wiem kto kogo uczył, bo Haker to już 2,5 letni kocurek. Jak ten czas leci a tak niedawno go butelką karmiłyśmy.
Ależ ten wontas pędzi. Pytanie znalazłam, reszty nie doczytam. Haker miał 3 dni jak go matka pod blokiem porzuciła, resztę maluszków gdzieś przeniosła z miseczek zjadła i poszła w długa pozostawiając jednego slepego z pępowina chłopaka.
Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Ale Pysia jada inne rożne rzeczy nie tylko tuńczyka, i on zakopuje jej jedzonko.
Ależ ten wontas pędzi. Pytanie znalazłam, reszty nie doczytam. Haker miał 3 dni jak go matka pod blokiem porzuciła, resztę maluszków gdzieś przeniosła z miseczek zjadła i poszła w długa pozostawiając jednego slepego z pępowina chłopaka.
kinga w. pisze:Pomalutku!! Dajcie coś ciekawego upolować! Skunksy przekorne złażą jak tylko biorę aparat.
U nas Futro dorosła, Kłaczek od urodzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 152 gości