czia pisze:takie akcje, a mnie znów zabrakło??????????????????????????
Chciałabyś jakieś koty na DT

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czia pisze:takie akcje, a mnie znów zabrakło??????????????????????????
anna57 pisze:
Cholercia z tą Maryśką, ale narobiłam Tobie z nią kłopotów
jerzykowka pisze: W tym watku odzywaja sie osoby, ktore to doskonale rozumieja i robia co moga, ale ciagle licze na to, ze zajrzy ktos, kto jeszcze moze wniesc wklad do tej wspolnej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dopuśćmy do wysypu kociat, ktorych losu nie zdolamy poprawic
czia pisze:nie, dziękuję, starczy tych, które mam. Na razie czarna seria musi się skończyć i pech ode mnie odejść.
Dziś w nocy straciłam kolejnego kociaka, co prawda u karmicielki, ale to był jedyny który dał się jej oswoić, kochany przylepek, gadułka, mieszkał z nią w domu, woziłam go ciągle do weta a ostatnie 3 dni codziennie, wyniki miał super, tylko robale, mnóstwo tasiemca, i nie podołał. Zabiły go w nocy. Nie wiem czemu i czy mogłam coś jeszcze zrobić, żal mi tej kobiety, siedzi i płacze.
Aanka pisze:Kotka czarna się znalazła , pan mnie zapewniał a tu przybiegła czarnulka![]()
Jeśli się jerzykówce uda z DT u tej dziewczyny to będziemy potrzebowali jeszcze DT na 3 kotki.
Ja nie mam żadnych DTja mogę dać dla jednego i najlepiej gdyby to była ta oswojona kotka szara (matka wszystkich) lub ta czarna któraś z tych które maja zostać
jerzykowka pisze:Aanka, prosze Cie, nie obrazaj sie na nas- tez bysmy chcialy miec czarodziejska różdżkę... Niestety nie mamy... Robimy co w naszej mocy...
Dziewczyny, wklejam link do watku kotkow ze wsi, ktore Aanka uratowala. W ostatnim poscie tego watku jednak wyrazila brak wiary w chec pomocy ze strony doroslych z forum, dzialkowym koteczkom. Ja wiem, ze przemawia przez nią idealizm mlodosci, ale tym bardziej chcialabym wyjasnic tej wrazliwej istocie na czym polega problem- moze Wam sie to uda... Mnie chyba brak doswiadczenia w kontaktach z mlodymi wspanialymi ludzmi...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86558&highlight=
Ja zachwycilam sie ta mloda dziewczyna i strasznie mi przykro, ze nie umiem sprostac jej mlodzienczej wizji swiata...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości