terenia1 pisze:mar_tika pisze:Kochani Bunia i Gazz mają w tym tyg wizyty przedadopcyjne.Trzymajcie kciuki.Jutro do DT jedzie nasza kochana Salka .Kciuki bardzo potrzebanekciuki trzymamy
Trzymamy kciuki za pozytywne obroty spraw

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Witajcie
To znowu ja, Lalunia
może jest gdzieś jakiś D.T. bo tu gdzie jestem nie mogę
być za długo.
Denerwują mnie inne osobniki mojego gatunku no i jeszcze ten
ciekawski pies który mnie chce powąchać i polizac a ja tego nie lubie
i mogę mu nosa zdrapać![]()
A tak ogólnie to
Myślę sobie że jak będę tylko z Dużymi to mi się zmieni na lepsze
Korciaczki pisze:Czekamy z niecierpliwością na Salcię
bubor pisze:Witajcie popoludniową porą![]()
Będzie Wam można pozakłucać jutro także popołudniową porą
mar_tika pisze:bubor pisze:Witajcie popoludniową porą![]()
Będzie Wam można pozakłucać jutro także popołudniową porą
Jutro kociarnia bedzie często nawiedzana przez nas.Około 10 rano Hidi dyzur,około 10-11 Kropeczka jedzie na kontrolke z Salemem,Tajniakiem i Milką ,około godz 12-14 ja bede na kociarni bo Silvera musze zawieźć na zabieg kastracji i później odebrać i około 18 Teresa.No i jak zawsze Basia na stałym posterunku czyli u siebie w pracy
ZAPRASZAMY!!
Tylko Pawełku nie przywoź tego złotego napoju co ostatnio,bo cała zgrzeweczka (czary ,mary)zniknęła i nawet kapsla nie dali polizać![]()
![]()
A tak na marginesie ciekawa jestem kto był tym specjalistą i pochłonął taką ilośćBo kociaki napewno nie
mar_tika pisze:Tylko Pawełku nie przywoź tego złotego napoju co ostatnio,bo cała zgrzeweczka (czary ,mary)zniknęła i nawet kapsla nie dali polizać![]()
![]()
A tak na marginesie ciekawa jestem kto był tym specjalistą i pochłonął taką ilośćBo kociaki napewno nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], RobertWeilk i 33 gości