K-rk,maluchy z 1000-lecia, z Kłaja, ze schronu już u nas

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 24, 2009 12:54

Kinya pisze:Oto obiecane zdjęcia Timona (teraz) z Nowego Sącza

Obrazek

Obrazek

Pytanie: kto i około której będzie dziś na Wielopolu? Przymierzamy się do wzięcia dziś Niny i wywiezienia jej do Kłaja. Ale ja dalej nie wiem która to :oops: Były wczoraj chyba cztery buraski w pokoju po prawej (z lewej chyba ktoś uprowadził wszystkie koty :wink: ), z czego jedno małe, jedna oswojona i dwie wściekłe, że je oglądam :?

Marek ma dzisiaj służbę. A Ninę łatwo poznać, po pierwsze jest jasno- szara, po drugie na lewym boczku ma nie do końca zarośnięte futerko i jest z tych wściekłych.

Lutra, jednak nie całkiem wieczorem tylko koło 16:30 - 17:00, może tak być? Bo Robert musi być wcześniej na Wielopolu, tak po 16-stej

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lut 24, 2009 13:03

Tweety pisze:

Obrazek

Obrazek

Pytanie: kto i około której będzie dziś na Wielopolu? Przymierzamy się do wzięcia dziś Niny i wywiezienia jej do Kłaja. Ale ja dalej nie wiem która to :oops: Były wczoraj chyba cztery buraski w pokoju po prawej (z lewej chyba ktoś uprowadził wszystkie koty :wink: ), z czego jedno małe, jedna oswojona i dwie wściekłe, że je oglądam :?

Marek ma dzisiaj służbę. A Ninę łatwo poznać, po pierwsze jest jasno- szara, po drugie na lewym boczku ma nie do końca zarośnięte futerko i jest z tych wściekłych.

Lutra, jednak nie całkiem wieczorem tylko koło 16:30 - 17:00, może tak być? Bo Robert musi być wcześniej na Wielopolu, tak po 16-stej

Ale Nina się skutecznie chowa! Ostatnio jej nie było, a pomyliłam się i myślałam że to Luny nie było.

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto lut 24, 2009 13:13

kastapra pisze:
Tweety pisze:

Obrazek

Obrazek

Ale Nina się skutecznie chowa! Ostatnio jej nie było, a pomyliłam się i myślałam że to Luny nie było.

dzisiaj Marek też narobił wrzasku, że nie ma kotów a te 3 dorosłe siedziały w jednym małym pudełku :D

Tweety

Post » Wto lut 24, 2009 13:20

Tweety pisze:
kastapra pisze:
Tweety pisze:

Obrazek

Obrazek

dzisiaj Marek też narobił wrzasku, że nie ma kotów a te 3 dorosłe siedziały w jednym małym pudełku :D

No mówię, mi też ewidentnie ostatnio brakowało jedego ogona- właśnie Niny :D

kastapra

Post » Wto lut 24, 2009 15:20

Złapało mi się coś biało szarego-chyba panienka ale nie wiem..
Rozumiem, że lewy pokój jest wolny? Mogę? :oops:

kastapra

Post » Wto lut 24, 2009 15:28

kastapra pisze:Złapało mi się coś biało szarego-chyba panienka ale nie wiem..

chyba musisz :wink: Ale my musimy chyba zorganizować kolejne spotkanie i opracować plan napadu na bank, kantor, jubilera lub choćby kiosk Ruchu :wink:

Tweety

Post » Wto lut 24, 2009 15:43

Tweety pisze:
kastapra pisze:Złapało mi się coś biało szarego-chyba panienka ale nie wiem..

chyba musisz :wink: Ale my musimy chyba zorganizować kolejne spotkanie i opracować plan napadu na bank, kantor, jubilera lub choćby kiosk Ruchu :wink:

:smokin:

kastapra

Post » Wto lut 24, 2009 16:06

Tweety pisze:Ale my musimy chyba zorganizować kolejne spotkanie i opracować plan napadu na bank, kantor, jubilera lub choćby kiosk Ruchu :wink:

Takich przybytków na Wielopolu nie brakuje :wink:
Jeszcze chińska knajpa za rogiem :wink:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto lut 24, 2009 16:13

Kinya pisze:
Tweety pisze:Ale my musimy chyba zorganizować kolejne spotkanie i opracować plan napadu na bank, kantor, jubilera lub choćby kiosk Ruchu :wink:

Takich przybytków na Wielopolu nie brakuje :wink:
Jeszcze chińska knajpa za rogiem :wink:

ale bez jednego, bo to moi klienci, nie wypada :wink:

Tweety

Post » Wto lut 24, 2009 16:52

no i znowu zmiany, Nina wraca do siebie na ukochany śmietnik pełen kurzęcych pieczonych biustów, Mamunia Kinga pojechała z Kacperkiem biurować się do Lutry. Na Wielopolu zostały Luna i Lucynka z TVN, Kastapra dowiezie coś biało-bure

Tweety

Post » Wto lut 24, 2009 17:03

No i w zamian może coś się z Kłaja załapie na podróż powrotną :wink:

BTW Nikt się nie zachwyca Timonkiem :cry: A on taki piękny i dostojny...
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto lut 24, 2009 17:15

Kinya pisze:No i w zamian może coś się z Kłaja załapie na podróż powrotną :wink:

BTW Nikt się nie zachwyca Timonkiem :cry: A on taki piękny i dostojny...

cholernie boję się o możliwość złapania jakiejś karmiącej mamuśki :( macie możliwość zrobić międzylądowanie u jakiegoś weta aby ją sprawdził pod tym kątem?

Timonek jest prześliczny, zwłaszcza z tym białym pysiem :)

Tweety

Post » Wto lut 24, 2009 17:44

Rodzina u mnie. Mama pod stołem, a Melchior/ Kacper/ Baltazar w pudełeczku, ale kurczak dobry... :P

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lut 24, 2009 18:40

Wielka Szu jest: wielka, dostojna i miziasta. Rezyduje głównie w pracowni, ale nie gardzi wizytami w kuchni. chętnie by tez wybrała się na zwiedzanie reszty włości.dziewczynka pozwala się głasjkać, na kicianie grzecznie melduje sie przy misce, pozwala się głaskac podczas jedzzenia, pozwala się brać na kolana i jest w stanie na tych kolanach wysiedziec nawet pół godziny. potem dostojnym krokiem zmienia lokalizację. zamiast uciekać, na mój widok pięknie podstawia tyłeczek do głaskania. trochę bardziej zdystansowana jest w kuchni

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Wto lut 24, 2009 18:57

Buuuuuuuuuuuuuuuuu .... a Sonia wciaz mnie pazurami bije ...
buuuuuuuuuuuu :( :cry:
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

[poprzednia][następna]