Maniek bury (nie)dooopek znalazł dom !!! :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 24, 2009 10:35

Georg-inia pisze:swoją drogą: oddam Georga! bo gryzie! ładny, dymny, sympatyczny :twisted: ;)

Wiesz Inga, idąc tym tropem chyba prawie wszystkie koty powinny zostać oddane, bo jakoś nie wyobrażam sobie kota, który ani razu nie drapnął czy nie wlazł w jakieś nieodpowiednie miejsce.

No nic to... szkoda strępić klawiatury nad ludzką głupotą, zycie toczy się dalej, a dom dla Mańka gdzieś jest tylko jeszcze go nie znalazł w ogłoszeniach :wink:

A z ciekawostek - "pani " wczoraj kontaktowała się z Montes w sprawie następnego kota, tak że bądźcie czujne cioteczki
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto lut 24, 2009 10:53

co za ludzie.........no comments.......
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 24, 2009 11:18

Ja też nie znam kota który by nie właził na meble 8O Powodzenia koteczku,napewno znajdziesz mądrych opiekunów :D

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

Post » Wto lut 24, 2009 11:24

Moje koty są bezstresowe i łażą po stole nawet jak goście przyjdą :oops: mój Tż na początku oponował, a teraz sam podstawia ich ulubiony koszyczek (który kiedyś był na chleb ;) ) żeby kotek sobie wygodnie poleżał :twisted:
i mając kota trzeba się z tym liczyć :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 24, 2009 11:41

moje uwielbiają leżeć na stole, na rączki nie chcą, na widok gości znikają w czeluściach szaf, komu, komu, źle wychowane kotuchy :P :P :P :P
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lut 24, 2009 11:51

magdaradek pisze:Moje koty są bezstresowe i łażą po stole nawet jak goście przyjdą :oops: mój Tż na początku oponował, a teraz sam podstawia ich ulubiony koszyczek (który kiedyś był na chleb ;) ) żeby kotek sobie wygodnie poleżał :twisted:
i mając kota trzeba się z tym liczyć :D

Uhm... Jak już wyprosiłam i wymęczyłam drugiego kota u mojego TŻ, musiałam się zobowiązać, przysięgnąć, zapluć i inne takie tam, że koty nie będą miały wstępu do sypialni... Stan na dzień dzisiejszy: jeden kot pędzi z nami do łóżka jak tylko światła w salonie gasimy.... drugiego kota TŻ własnoręcznie taszczy (7kg) do sypialni, no bo przecież co biedny kotek tak sam będzie w pokoju siedział :D

Maggie77

Od: Pon wrz 01, 2008 13:27

Post » Wto lut 24, 2009 13:01

Maggie77 pisze:Uhm... Jak już wyprosiłam i wymęczyłam drugiego kota u mojego TŻ, musiałam się zobowiązać, przysięgnąć, zapluć i inne takie tam, że koty nie będą miały wstępu do sypialni... Stan na dzień dzisiejszy: jeden kot pędzi z nami do łóżka jak tylko światła w salonie gasimy.... drugiego kota TŻ własnoręcznie taszczy (7kg) do sypialni, no bo przecież co biedny kotek tak sam będzie w pokoju siedział :D

Taaa, ładne, ładne, skąd my to znamy :wink:

I takiego domku Maniusiowi życzę :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lut 24, 2009 13:12

:ok:
Obrazek Obrazek

kotaa

Od: Pon lut 23, 2009 21:28

Post » Wto lut 24, 2009 13:42

Tak czytam i stwierdzam że moja kotka chyba nie jest kotem :roll: :strach:

Nie wchodzi na stół, nie wchodzi na szafki w kuchni, jak ją sama stawiam na szafce to od razu zeskakuje. Zostawiam na blacie mięso, wychodzą, wracam po godzinie do domu, mięso nie ruszone. Dzisiaj przeprowadziłam jeszcze jeden test: postawiłam na biurku kanapki z wędliną i wyszłam. Wracam, kot siedzi obok i pilnuje, kanapki nie ruszone.

Szprotka jest u mnie od małego, już 8 lat, nigdy nie była karcona za wchodzenie na stół czy szafki w kuchni, nigdy nie wchodziła i nadal nie wchodzi. Na wszystko inne owszem, na stół i szafki w kuchni nie. Ani w starym mieszkaniu, ani w tym, ani u rodziców w Płocku, po prostu tak ma.

Czy ja na pewno mam kota :roll:

W łóżku w pościeli spać lubi. Może to choć trochę przemawia za tym że to jednak kot.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 24, 2009 19:55

Georg-inia pisze:
magicmada pisze:Trzymam kciuki, jest śliczny i kochany. Niektóre koty po prostu czasem gryzą, mam takiego delikwenta.
Ja bym się jednak nie dołowała, pomyślcie, co by było jakby Mańka wywalili na ulicę i nawet się nie odezwali. Naprawdę stało się dobrze.

co racja to racja :?
swoją drogą: oddam Georga! bo gryzie! ładny, dymny, sympatyczny :twisted: ;)

Inga, biorę, może Gizmo utemperuje i mu koty zbrzydną raz na zawsze :twisted:

Dziewczyny, postuluję o ładniejsze zdjęcia Mańka - dałybyście radę? Bo jak nie to może ja bym jakoś w niedzielę po szkoleniu się do Was wybrała?

tyle, ze z psem
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto lut 24, 2009 20:15

Ja ładniejszych nie umię :(

Umawiałam się już na sesję z Ingą, ale Maniek miał wtedy jechać na wieś i zrezygnowałyśmy, spróbuję się z nią jeszcze raz umówić, a jak mi się nie uda to się jakoś na niedzielę zgadamy.

Jutro Maniuś dla odmiany w Dzienniku występuje
Obrazek

andorka

Post » Wto lut 24, 2009 21:04

andorka pisze:Ja ładniejszych nie umię :(

Umawiałam się już na sesję z Ingą, ale Maniek miał wtedy jechać na wieś i zrezygnowałyśmy, spróbuję się z nią jeszcze raz umówić, a jak mi się nie uda to się jakoś na niedzielę zgadamy.

Jutro Maniuś dla odmiany w Dzienniku występuje

no faktycznie tak wyszło :oops: ale zwarta i gotowa jestem :) od dziś zacznę nosić aparat przy sobie ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lut 24, 2009 22:22

Czego się Inguś wstydziasz? :wink: Przecież tak uzgodniłyśmy, że rodzinnego albumu nie zakładamy - plan na Mańka był inny. Jutro się jakoś z roboty odezwę i umawiałabym się ewentualnie z Tobą na czwartek, bo jutro na retkinie po pracy muszę lecieć, a Wiedżma dopiero ok 19 w domu
Obrazek

andorka

Post » Śro lut 25, 2009 9:03

mam nadzieje ze Maniek znajdzie swoj wymarzony domek raz raz i tego sie trzymam :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro lut 25, 2009 19:34

Maniek do góry zasuwaj
niech zobaczą jaki tu śliczny
przytulak jeszcze do wzięcia
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]