Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Przepraszam jeśli będe nieco wulgarna ale z moich życiowych obserwacji wynika, że samce większości gatunków są prostsze w obsłudze z racji posiadania tylko jednej wajchy. Włacz-wyłącz i koniec. Posiadają jeszcze tylko wlot i wylot. I to cała tajemnica.
babajaga pisze:A ja coś wymyśliłam. Pamiętacie z dziecięctwa (ty Zosiu możesz nie pamiętać, bo jakby jeszcze nie istniałaś podówczas) taki film Mega Godzilla? To sie czytało tak z holenderska Meha Godzilla, z takim gardłowym, hebrajskim "h" no więc jak jest Gigakot i Mikrokot to teraz jest jeszcze Megakot
Agulas74 pisze:No, no, ale dyskusja![]()
Musze przyznać, że fotki z działalności Mechatego robią wrażenieAle co do kociej gracji... U mnie cała trójka jest jej pozbawiona
W tym dwie koteczki, więc to chyba nie kwestia płci. Najwyraźniej maine coony i różne inne włochate mają hmmm inne zalety
15pietro pisze:Żabę Agulas sama musi ujawnić, bo zdjęcia są na forum wymagającym rejestracji. Nie będę przecież fotek kradłaA futra Agulas a piękne
![]()
Żabę łatwo sobie wyobrazić: weź sporego baseta, przyczep mu głowę ropuszki z wytrzeszczem, okryj wszystko gęstym brązowym futrem i dodaj urok osobisty.... Po tym opisie Agulas prędko do nas nie zajrzy
pomponmama pisze:15pietro pisze:Żabę Agulas sama musi ujawnić, bo zdjęcia są na forum wymagającym rejestracji. Nie będę przecież fotek kradłaA futra Agulas a piękne
![]()
Żabę łatwo sobie wyobrazić: weź sporego baseta, przyczep mu głowę ropuszki z wytrzeszczem, okryj wszystko gęstym brązowym futrem i dodaj urok osobisty.... Po tym opisie Agulas prędko do nas nie zajrzy
Jesoo... wyobraźnia mi zadziałała!...A jakiegoż gatunku jest owa hybryda?Pies, kot, czy faktycznie ofutrzona żaba?(nie słyszałam o gatunku żaby z brązowym futrem
no, ale ja niedouczona może jestem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, luty-1, Marmotka i 31 gości