kinga-kinia pisze:wysyłam e -maile z Pikpoczką na wszystkie trzy adresy
Wysłałam Ci na PW jeszcze jeden adres
kinga-kinia pisze:wysyłam e -maile z Pikpoczką na wszystkie trzy adresy
yammayca pisze:Czy jest wśród Was ktoś, kto zna się na prowadzeniu papierów stowarzyszenia? Mam na myśli rozeznanie w uchwałach, statucie, regulaminach, Walnych, sprawdzaniach Zarządu i Komisji? Bo Sabina zaniemogła w domu i nie może się z niego ruszać, nie ma też dostępu do kompa, a ja nie mam aż tyle czasu aby to udźwignąć sama
Agnieszka Marczak pisze:yammayca pisze:Czy jest wśród Was ktoś, kto zna się na prowadzeniu papierów stowarzyszenia? Mam na myśli rozeznanie w uchwałach, statucie, regulaminach, Walnych, sprawdzaniach Zarządu i Komisji? Bo Sabina zaniemogła w domu i nie może się z niego ruszać, nie ma też dostępu do kompa, a ja nie mam aż tyle czasu aby to udźwignąć sama
Jeny i co teraz?Jak nikt się nie znajdzie?
iza5 pisze:Agnieszka Marczak pisze:yammayca pisze:Czy jest wśród Was ktoś, kto zna się na prowadzeniu papierów stowarzyszenia? Mam na myśli rozeznanie w uchwałach, statucie, regulaminach, Walnych, sprawdzaniach Zarządu i Komisji? Bo Sabina zaniemogła w domu i nie może się z niego ruszać, nie ma też dostępu do kompa, a ja nie mam aż tyle czasu aby to udźwignąć sama
Jeny i co teraz?Jak nikt się nie znajdzie?
Ja mogę się nauczyć
mpacz78 pisze:
Byłam też odwiedzić Puchatka, no niestety chłopak sie nie popisał jego opiekunka poszła dziś do pracy po powrocie zastała wysypaną ziemię z doniczki na pół pokoju i Q w tej ziemi, choć już u niej kilka razy wcześniej z kuwety korzytstał, u mnie nic takiego się nie zdarzało ale u mnie nie ma kwiatów doniczkowych. Pani nie rozważa póki co oddania kotka (zresztą gdyby rozwżała byłby już u mnie), ale cóz na dzień dobry chłopak zrobił nieładne wrazenie, ale myślę ze dobrze sie tam czuje, zachowuje się swobodnie, jak na jego dzikusowatość to i tak zachowuje sie wobec pani przyzwoicie pozwala się nawet dotykać tak całkiem nie zwiewa, no cóż zobaczymy jak to sie dalej ułoży.
soso pisze:Sasza będzie dziś kastrowany - umówiłam się z panią wet na 100 złotych, w tym opieka po zabiegu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości