terenia1 pisze: Najwięcej o Sally powie Basia ona ją najlepiej zna i jest jej ulubienicą na kociarni
MATKO TERESO CZUJĘ SIĘ ZASZCZYCONA

Dobra a tak serio <więcej piwa nie piję chyba mi zaczyna szkodzić>

SALI

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze: Najwięcej o Sally powie Basia ona ją najlepiej zna i jest jej ulubienicą na kociarni
Nesca38 pisze:Ja też sie witamTrochę człowiek pochoruje i musi litanie stron nadrabiać coby "być w temacie"
Nesca i Kama pozdrawiają: Kama szalona, wielka, powabna kocica o skokach na wysokość 2,10 m oraz Nesca "waćpanna" dystyngowana w ruchach i wiecznie coś by uszczknąć łaskawa ze stołu (znaczy nienażarta)
![]()
Martusię prosiłam o kontakt z DT, bo potrzebna jak najmłodsza koteczka do DSJutro jedziemy z DS na kociarnię ale ludzie mądrzy i wiedzą czego chcą: małej koteczki
(też tak mówiłam aż oczy me ujrzły 2 letnią Nescę
![]()
Terenia na str. 1 przy Ajszy jakis problem z orientacją seksualnąon czy ona?
![]()
Ale mi was brakowałoMiłej nocki
terenia1 pisze:
hidi pisze:Wróciłam z kociarni i niestety mam złe wieści![]()
Arasz nie zyje![]()
![]()
![]()
Naprawde mozna sie zalamac![]()
![]()
Oby zaden kotek juz nam nigdy nie umarl, bo to jest po prpstu straszne!
Iweta pisze:Prosze Państwa sukces
Prezydent powołał pełnomocnika do spraw zwierząt
1 marca pełnomocnik spotka się z przedstawicielami wszystkich organizacji dbających o prawa zwierząt, aby poznać ich zdanie na temat najważniejszych problemów. – Prezydent obiecał mi, że będę mogła zająć się pracą nad zmianami w ustawie o ochronie praw zwierząt. Ostatnio bowiem posłowie zawiesili prace nad nowelizacją tej ustawy. Chciałabym również powołać radę konsultacyjną, w skład której weszliby prawnicy, weterynarze i etycy, która pomogłaby mi w stworzeniu lepszej ochrony praw zwierząt – mówi serwisowi internetowemu tvp.info Karina Schwerzler, nowy pełnomocnik.
No miejmy nadzieje, ze cos sie zmieni i nareszcie zaczna na prawdę karać za znęcanie sie nad zwierzętami.
Filomen pisze:Iweta pisze:Prosze Państwa sukces
Prezydent powołał pełnomocnika do spraw zwierząt
1 marca pełnomocnik spotka się z przedstawicielami wszystkich organizacji dbających o prawa zwierząt, aby poznać ich zdanie na temat najważniejszych problemów. – Prezydent obiecał mi, że będę mogła zająć się pracą nad zmianami w ustawie o ochronie praw zwierząt. Ostatnio bowiem posłowie zawiesili prace nad nowelizacją tej ustawy. Chciałabym również powołać radę konsultacyjną, w skład której weszliby prawnicy, weterynarze i etycy, która pomogłaby mi w stworzeniu lepszej ochrony praw zwierząt – mówi serwisowi internetowemu tvp.info Karina Schwerzler, nowy pełnomocnik.
No miejmy nadzieje, ze cos sie zmieni i nareszcie zaczna na prawdę karać za znęcanie sie nad zwierzętami.
zobaczcie to http://www.dogomania.pl/forum/f98/jasno ... at-132008/
nic się k.. nie zmieni jak posłowie będa opowiadać, że po kastracji się zmieni osobowość. Chyba ich. Ręce w tym naszym kraju opadają co za ciemnota.
dopóki czegos z tym nie zrobią to będą własnie takie nieszczęścia jak Arasz czy nasz ostatni tymczasik, mała pręguska, która po 4 dniach odeszła. Szlag mnie też trafia z tym. Żeby im się te ich jajca zeschły jak się boja kastracji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anya117Kl i 44 gości