Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 22, 2009 22:48

terenia1 pisze: Najwięcej o Sally powie Basia ona ją najlepiej zna i jest jej ulubienicą na kociarni :lol:

MATKO TERESO CZUJĘ SIĘ ZASZCZYCONA :oops: :oops: :oops:

Dobra a tak serio <więcej piwa nie piję chyba mi zaczyna szkodzić> :twisted:

SALI :?: :!: Sali to cudna koteczka. Przeszła bardzo dużo - nikt nie zna jej przeszłości. Jest wspaniałą kotką - kiedyś będzie superaśnym miziakiem /tego na kociarni niestety nie osiągniemy/. Nie lubi zbytnio innych kotów, a przynajmniej kotów na swoim rewiże. Jest prawdziwą lwicą - broni terytorium do upadłego. Jej micha - to jej micha. Jej buda - to jej buda i KONIEC! Taka właśnie jest Sali ma swój prawdziwy koci charakterek. Kiedyś była potwornie wystraszona i przerażona ciągłymi zmianami. Dziś już akceptuje inne koty <może bardziej toleruje> ale i Nas polubiła. Myślę że po sterylce się zmieni w znacznym stopniu - z resztą pogadamy we wtorek :wink:
MIKUŚ

Post » Nie lut 22, 2009 23:39

Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lut 23, 2009 0:12

Ja też sie witam :D Trochę człowiek pochoruje i musi litanie stron nadrabiać coby "być w temacie" :lol: Nesca i Kama pozdrawiają: Kama szalona, wielka, powabna kocica o skokach na wysokość 2,10 m oraz Nesca "waćpanna" dystyngowana w ruchach i wiecznie coś by uszczknąć łaskawa ze stołu (znaczy nienażarta) :twisted:
Martusię prosiłam o kontakt z DT, bo potrzebna jak najmłodsza koteczka do DS :lol: Jutro jedziemy z DS na kociarnię ale ludzie mądrzy i wiedzą czego chcą: małej koteczki :roll: (też tak mówiłam aż oczy me ujrzły 2 letnią Nescę :lol:
Terenia na str. 1 przy Ajszy jakis problem z orientacją seksualną :lol: on czy ona? :lol:
Ale mi was brakowało :oops: Miłej nocki
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pon lut 23, 2009 9:04

Nesca38 pisze:Ja też sie witam :D Trochę człowiek pochoruje i musi litanie stron nadrabiać coby "być w temacie" :lol: Nesca i Kama pozdrawiają: Kama szalona, wielka, powabna kocica o skokach na wysokość 2,10 m oraz Nesca "waćpanna" dystyngowana w ruchach i wiecznie coś by uszczknąć łaskawa ze stołu (znaczy nienażarta) :twisted:
Martusię prosiłam o kontakt z DT, bo potrzebna jak najmłodsza koteczka do DS :lol: Jutro jedziemy z DS na kociarnię ale ludzie mądrzy i wiedzą czego chcą: małej koteczki :roll: (też tak mówiłam aż oczy me ujrzły 2 letnią Nescę :lol:
Terenia na str. 1 przy Ajszy jakis problem z orientacją seksualną :lol: on czy ona? :lol:
Ale mi was brakowało :oops: Miłej nocki

No witaj Nesca :lol: już zaczęłysmy się niepokoić :( jeśli chodzi o Ajszę to dziewczyny myslały, że to dziewczynka okazało się przy bliższych oględzinach, że chłopak ale chłopak cudny , mizisty i spokojny i został nazwany TAJNAKIEM - Tajniak bardzo domku potrzebuje także :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lut 23, 2009 12:04

hopsia kociaste tematy na 1Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lut 23, 2009 12:08

terenia1 pisze:Obrazek

no kurcze jak Marmurek :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon lut 23, 2009 12:15

Wróciłam z kociarni i niestety mam złe wieści :cry:
Arasz nie zyje :cry: :cry: :cry:

Naprawde mozna sie zalamac :( :(

Oby zaden kotek juz nam nigdy nie umarl, bo to jest po prpstu straszne!

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon lut 23, 2009 12:34

:( strasznie mi przykro
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lut 23, 2009 12:36

hidi pisze:Wróciłam z kociarni i niestety mam złe wieści :cry:

ojejku :( co sie stało? był chory czy jak? tak nagle odszedł?
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon lut 23, 2009 12:47

hidi pisze:Wróciłam z kociarni i niestety mam złe wieści :cry:

:cry: Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lut 23, 2009 13:17

:cry: :cry: :cry:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon lut 23, 2009 13:29

Bardzo nam przykro z powodu śmierci koteczka Arasza [*] [*] [*]

Wiadomości z domu Negry na wątku Esperanzy
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4098523#4098523

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Pon lut 23, 2009 15:02

Arasz od poczatku była wycofany .Nie wiem jak dlugo siedział w schronisku ale jak byłam w czwartek w schronie to tam już był i dopiero w niedzielę go wzięłyśmy:(Może zapóźno:(
Wczoraj zaczął wymiotować ,jeszcze Basia wczoraj go nawodniłam.Dzis rano już nie żył:((Szlag mnie trafia.

Dziś Silver skonczył leczenie czeka na domek
U Salema niestety zero poprawy.Dziś zmieniła wetka antybiotyk.
Milka ma powiekszone wezły chłonne jest na antybiotyku ,boboje się że rozloży sie przed strylką :roll:
Tajniak.Zapalenie ucha ,swierzb,zapalenia dziąseł i robale .Jest na antybiotyku.

Z dobrych wieści to taka że Szelma pojechala do nowego domu.Narazie umowy nie podpisałam bo to przyjaciel Nesci .Zobaczymy jak kotka się zaklimatyzuje bo w domu są już 3 stareńkie psy.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 23, 2009 15:23

Iweta pisze:Prosze Państwa sukces

Prezydent powołał pełnomocnika do spraw zwierząt
1 marca pełnomocnik spotka się z przedstawicielami wszystkich organizacji dbających o prawa zwierząt, aby poznać ich zdanie na temat najważniejszych problemów. – Prezydent obiecał mi, że będę mogła zająć się pracą nad zmianami w ustawie o ochronie praw zwierząt. Ostatnio bowiem posłowie zawiesili prace nad nowelizacją tej ustawy. Chciałabym również powołać radę konsultacyjną, w skład której weszliby prawnicy, weterynarze i etycy, która pomogłaby mi w stworzeniu lepszej ochrony praw zwierząt – mówi serwisowi internetowemu tvp.info Karina Schwerzler, nowy pełnomocnik.

No miejmy nadzieje, ze cos sie zmieni i nareszcie zaczna na prawdę karać za znęcanie sie nad zwierzętami.

zobaczcie to http://www.dogomania.pl/forum/f98/jasno ... at-132008/
nic się k.. nie zmieni jak posłowie będa opowiadać, że po kastracji się zmieni osobowość. Chyba ich. Ręce w tym naszym kraju opadają co za ciemnota.

dopóki czegos z tym nie zrobią to będą własnie takie nieszczęścia jak Arasz czy nasz ostatni tymczasik, mała pręguska, która po 4 dniach odeszła. Szlag mnie też trafia z tym. Żeby im się te ich jajca zeschły jak się boja kastracji.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lut 23, 2009 15:28

Filomen pisze:
Iweta pisze:Prosze Państwa sukces

Prezydent powołał pełnomocnika do spraw zwierząt
1 marca pełnomocnik spotka się z przedstawicielami wszystkich organizacji dbających o prawa zwierząt, aby poznać ich zdanie na temat najważniejszych problemów. – Prezydent obiecał mi, że będę mogła zająć się pracą nad zmianami w ustawie o ochronie praw zwierząt. Ostatnio bowiem posłowie zawiesili prace nad nowelizacją tej ustawy. Chciałabym również powołać radę konsultacyjną, w skład której weszliby prawnicy, weterynarze i etycy, która pomogłaby mi w stworzeniu lepszej ochrony praw zwierząt – mówi serwisowi internetowemu tvp.info Karina Schwerzler, nowy pełnomocnik.

No miejmy nadzieje, ze cos sie zmieni i nareszcie zaczna na prawdę karać za znęcanie sie nad zwierzętami.

zobaczcie to http://www.dogomania.pl/forum/f98/jasno ... at-132008/
nic się k.. nie zmieni jak posłowie będa opowiadać, że po kastracji się zmieni osobowość. Chyba ich. Ręce w tym naszym kraju opadają co za ciemnota.

dopóki czegos z tym nie zrobią to będą własnie takie nieszczęścia jak Arasz czy nasz ostatni tymczasik, mała pręguska, która po 4 dniach odeszła. Szlag mnie też trafia z tym. Żeby im się te ich jajca zeschły jak się boja kastracji.

Ja część tej debaty ogladałam .Poprostu szczena mi opadła,aż strach bierze że dorosli ludzie opowiadają takie farmazony .Ciemnogórd :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]