Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 22, 2009 19:47

mar_tika pisze:
Korciaczki pisze:Martiko- a to o nas chodzi? My zielone, nie rozmumiemy nadal :oops: :oops:

Nie absolutnie nie o was:)
Na 1 str watku namieszła Mikuś ,Iweta ,Cameo o bubor :wink:

Ta 1 str ma byc organizacyjna więc trzeba do admi się zwrócić o wyciecie tej w sumie świętej czwórcy :wink: :D

Najlepiej wyciąć ją w pień :lol: :lol: :lol:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 22, 2009 19:53

bubor pisze:
mar_tika pisze:
Korciaczki pisze:Martiko- a to o nas chodzi? My zielone, nie rozmumiemy nadal :oops: :oops:

Ta 1 str ma byc organizacyjna więc trzeba do admi się zwrócić o wyciecie tej w sumie świętej czwórcy :wink: :D

Zgadzam sie wyciąć niech nie mieszają więcej w wątku i w głowach :lol:

A ja to nawet dwa razy na pierwszej stronie zamieszałam :oops: :evil:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lut 22, 2009 19:59

Iweta pisze:
bubor pisze:
mar_tika pisze:

Zgadzam sie wyciąć niech nie mieszają więcej w wątku i w głowach :lol:

A ja to nawet dwa razy na pierwszej stronie zamieszałam :oops: :evil:

ojj kochana jak ty az dwa razy namieszałaś to się zastanowimy nad odpowiednią karą :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lut 22, 2009 20:03

Proszę o łagodny wymiar kary 8)

Iweta

Post » Nie lut 22, 2009 20:08

To by były 6 tygodniowe ? To raczej przedszkolaki młodsze a nie żłobek :lol: Mówiąc prawdę myślałam o takich bez matki co trzeba flaszką wykarmić. Bo to mi najbardziej leży w obsłudze. No ale jak nie będzie innej możliwości to pewnie że przyjmę no bo co z nimi zrobić ? Dużo tych maleńtasów ?
A swoja droga proszę wszystkie Cioteczki i Wujaszków o mocne trzymanie kciuków za mojego Poldusia bo wygląda na to że jest chory i to poważnie. A to ten wykarmiony przeze mnie i mam dla niego szczególny sentyment Robimy diagnostykę- :placz: I jeżeli się potwierdzi to za wiele nie da mu sie pomóc.... :placz:
Ostatnio edytowano Nie lut 22, 2009 20:14 przez majencja, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lut 22, 2009 20:12

Iweta pisze:Proszę o łagodny wymiar kary 8)

się zastanowię nad karą:wink: A ty zacznij produkcję nalewek z procentami na spotkanie roczne bo wszystkim chyba jęzory do ziemi wiszą jak je wystawiasz na bazarkach.A tak wogóle to mam nadzieję ze przybedziesz w tym roku na zlot :wink:

mar_tika

Post » Nie lut 22, 2009 20:16

mar_tika pisze:

się zastanowię nad karą:wink: A ty zacznij produkcję nalewek z procentami na spotkanie roczne bo wszystkim chyba jęzory do ziemi wiszą jak je wystawiasz na bazarkach.A tak wogóle to mam nadzieję ze przybedziesz w tym roku na zlot :wink:

Nalewkę w czerwcu ? To dopiero moge zacząć robić z truskawek, a ubiegłoroczny zapas ostatnio zaczął być smakowany przez TZ-ta aż nie mogłam juz tego zdzierżyć ,no tego marnotrawstwa nalewki i zapytałam Go czy nie mógłby sobie drinka zrobić :mrgreen: a On ,że ma ochote na nalewke :evil: i tym to sposobem dno widać.

Iweta

Post » Nie lut 22, 2009 20:22

Iweta pisze:
mar_tika pisze:

Nalewkę w czerwcu ? To dopiero moge zacząć robić z truskawek, a ubiegłoroczny zapas ostatnio zaczął być smakowany przez TZ-ta aż nie mogłam juz tego zdzierżyć ,no tego marnotrawstwa nalewki i zapytałam Go czy nie mógłby sobie drinka zrobić :mrgreen: a On ,że ma ochote na nalewke :evil: i tym to sposobem dno widać.

łoszzz kurde wyślij w końcu tego chłopa do Norwegii do roboty ,bo ci spiżarnę opróżni :)i nam nic ne zostanie :roll:

mar_tika

Post » Nie lut 22, 2009 20:53

Prosze Państwa sukces

Prezydent powołał pełnomocnika do spraw zwierząt
1 marca pełnomocnik spotka się z przedstawicielami wszystkich organizacji dbających o prawa zwierząt, aby poznać ich zdanie na temat najważniejszych problemów. – Prezydent obiecał mi, że będę mogła zająć się pracą nad zmianami w ustawie o ochronie praw zwierząt. Ostatnio bowiem posłowie zawiesili prace nad nowelizacją tej ustawy. Chciałabym również powołać radę konsultacyjną, w skład której weszliby prawnicy, weterynarze i etycy, która pomogłaby mi w stworzeniu lepszej ochrony praw zwierząt – mówi serwisowi internetowemu tvp.info Karina Schwerzler, nowy pełnomocnik.

No miejmy nadzieje, ze cos sie zmieni i nareszcie zaczna na prawdę karać za znęcanie sie nad zwierzętami.

Iweta

Post » Nie lut 22, 2009 21:55

I do góryObrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lut 22, 2009 22:10

Dobra zrozumiałysmy :D :oops:
Napiszcie cosik o Sally :wink:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lut 22, 2009 22:10

Dobra zrozumiałysmy :D :oops:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lut 22, 2009 22:12

PW o usunięcie postów juz poszło :D a prosiłam nie pisać , był jeszcze stary wąteczek :lol: A ja osobiscie dziś mam dość - nie wiem czy we wszystkich ogłoszeniach podawałyście mój numer telefonu :twisted: jeszcze przed chwilą kobitka dzwoniła , no chyba z 20 telefon :twisted: i co z tego nic bo większość telefonów całkiem bez sensu :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lut 22, 2009 22:38

Korciaczki pisze:Dobra zrozumiałysmy :D :oops:

To Sally
Obrazek
Kicia ma tak około roku może więcej, przywiozłyśmy ją ze schroniska razem z Molly, to była taka chuda, zabiedzona , zła koteczka :( u nas jest w tej chwili najdłuzej na kociarni przebywającym kociakiem, coraz gorzej znosi pobyt i ciągle zmieniajace się kociaki. Na początku warczała , syczała jedynie Basi dała się dotknąć , teraz jest znacznie epiej z jej zachowaniem, ale do doskonałości jeszcze jej brakuje. Jedno jest pewne dla surowej wołowinki zrobi wszystko po prostu ją uwielbia. Najwięcej o Sally powie Basia ona ją najlepiej zna i jest jej ulubienicą na kociarni :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lut 22, 2009 22:40

mar_tika pisze:Na 1 str watku namieszła Mikuś ,Iweta ,Cameo o bubor :wink:

terenia1 pisze:PW o usunięcie postów juz poszło :D a prosiłam nie pisać , był jeszcze stary wąteczek :lol:

No wiecie......mówiłam że ścignę jako pierwsza Teresę i słowa dotrzymałam :spin2:
Teraz se możecie mnie wycinać tylko na forum nie ciachu - ciach :lol:
Tak jest jak się jest młodym i pięknym :lol: :smiech3: :smiech3: :smiech3:
ZE MNĄ TO PRAWIE JAK Z FILIPEM, Z KONOPIIObrazek
MIKUŚ

[poprzednia][następna]