Ale
będzie dobrze, bo życie takie jest że raz kopnie w dupę ale potem wynagradza w trójnasób.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Tęsknię jak cholera, on też. Chcieliśmy... Na priva wyślę.
Okna? Popieprzony projekt. Ktoś w ramach oszczędności czasowo materiałowej, żeby uniknąć montowania belek nadproży, wymyślił okna pod samym sufitem. Po prostu płyta stropowa leży na ościeżnicy, a parapet jest [ponad metr nad ziemią co daje sliczny efekt sutereny.
kinga w. pisze:To nie jest nieciekawe, Kalair, to jest draństwo połączone ze skurwysyństwem.
dora750 pisze:A co do Kingowego TŻ, zobaczył Ptysiaczka, a potem zaproponował, żebyśmy go w UK odwiedzili, zaprosił na kawę, chciał podać numer telefonu... widać, że facet sympatyczny
kalair pisze:kinga w. pisze:To nie jest nieciekawe, Kalair, to jest draństwo połączone ze skurwysyństwem.
Chciałam delikatnie..
No,nerwy już teraz nie bardzo pomogą. Dajesz sobie jakoś radę?
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:To nie jest nieciekawe, Kalair, to jest draństwo połączone ze skurwysyństwem.
Chciałam delikatnie..
Jasne! Mam KOTY! Nie da się nudzić, a najgorsza jest nuda.
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:To nie jest nieciekawe, Kalair, to jest draństwo połączone ze skurwysyństwem.
Chciałam delikatnie..
To prawda. Koty potrafią zapewnić rozrywkę!
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:To nie jest nieciekawe, Kalair, to jest draństwo połączone ze skurwysyństwem.
Chciałam delikatnie..
Jak równiez poczucie więzi, bliskości, oddania. To specyficzne, wyjątkowe zwierzaki.
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:To nie jest nieciekawe, Kalair, to jest draństwo połączone ze skurwysyństwem.
Chciałam delikatnie..
Jak równiez poczucie więzi, bliskości, oddania. To specyficzne, wyjątkowe zwierzaki.
No nie,. KINGA,NA TYM FORUM NIE ZNOSI SIĘ KOTÓW!![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:To nie jest nieciekawe, Kalair, to jest draństwo połączone ze skurwysyństwem.
Chciałam delikatnie..
No nie,. KINGA,NA TYM FORUM NIE ZNOSI SIĘ KOTÓW!![]()
![]()
Jak chodzi o ścisłość na tym forum nie znosi się MRU!!Resztę kotów się kocha, Mru się zabija. Średnio raz w tygodniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 186 gości