Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
elwira zięba pisze:dzięki, dzięki, dzięki ja tak nie umiem-pewnie dlatego większość kotów zostaje u mnie
elwira zięba pisze:Chłopaki sie nawalają od rana-niby zabawa, a wszystko fruwa!!
elwira zięba pisze:Zabawa!ale "polują"na siebie i robią zamęt-jeden pod kanapą to drugi na niego skacze pod tą kanapę z fotela!rany julek!
Cypis nie jest agresywny(agresja -1 w skali na 10).To raczej Felek mój czasami go "poddusi"żeby pokazać KTO tu rządzi. Jako agresje zaczepki Cypisa odbiera pewnie moja starsza kotka, która nie rozumie, że on jest skacze na kark żeby sie bawić!On ma naprawę potwornie dużo energii-wszystko go interesuje, nic mu nie umknie(trochę jak dziecko z ADHD)
elwira zięba pisze:Nie noga jest sprawna. Biega na 4, ale jak siedzi to tak ja prostuje-jakby chciał jej dać odpocząć. Właśnie tu leży koło mnie(nareszcie śpi-trzyma sie za głowę obiema łapkami); muszę jakoś skombinować aparat, ale ostatnio mnie pogoniono i nie bardzo jest od kogo.................
elwira zięba pisze:Dziś od rana znowu skakanie po głowie, ja go chyba oddam do internatu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości