pelna gracji Gracja, ktora ma w sobie cos z egzotyka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lut 22, 2009 12:19

Trzymamy kciuki, Koteczko!
ObrazekObrazek
Obrazek

MMKD

Od: Nie paź 19, 2008 14:12

Post » Nie lut 22, 2009 15:57

Im nas więcej-tym lepiej-Gracja musi byc na samej górze!-tak długo już czeka! Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lut 22, 2009 15:59

kropkaXL pisze:Im nas więcej-tym lepiej-Gracja musi byc na samej górze!-tak długo już czeka! Obrazek

Niech ktos uratuje Grację i da jej Dom. Na pewno odwdzieczy się za to po stokroć...

do gory, Gracjo :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie lut 22, 2009 16:02

Serce mi się kraje, jak myślę o Kotuchnie. Niestety sama nie mogę jej wziąć - ale pomyślałam, że może gdyby sie zrzucić na miesięczne utrzymanie Gracji, stworzyć taki "koci fundusz", może ktoś, kogo powstrzymuje sytuacja finansowa, zgodziłby się zaopiekować Koteczką?
My możemy dać na razie 30 zł miesięcznie, jak znajdą pracę za kilka miesięcy, to pewnie więcej. Dobre jednak i to na początek...
ObrazekObrazek
Obrazek

MMKD

Post » Nie lut 22, 2009 16:09

Ja nie mogę zagwarantowac comiesięcznych wpłat ,ale na pewno dorzucę sie do wyprawki-żeby tylko ja ktoś ze schronu wyciągnął Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lut 22, 2009 16:16

Nie wiem, Dziewczyny, czy to jest dobry pomysl, tu raczej nie o pieniadze chodzi.. Przeciez nie mozemy wszystkim oplacac ich kotow.. I tak juz duzo bid dofinansowujemy.. Poza tym osoba, ktora wzielaby Gracje z uwagi na wpłaty jakie moze na nią otrzymac, to cos w stylu adopcji dziecka za pieniadze - potem dziecko do kąta, a osoba cieszy się "zarobkiem" za free.

Gracje musi zaadoptowac ktos odpowiedzialny - taki, ktory zapewni jej milosc, opiekę i cierpliwosc, bo z tego co pisze Millarca na pierwszej stronie, Gracja jest nieufna.. Nie jest to kot wybitnie nakolankowy, tylko taki, ktory musi się dopiero na człowieka na nowo otworzyc, ale musi trafic na tego swojego jednego jedynego Ludzia. A nie znajdziemy go robiąc wpłaty na wyprawkę.

Tutaj muszą byc jakies nowe zdjęcia Gracji.. Opis jej zachowania.. Cos co ozywi Grację w oczach czytelników wątku...

HOPsiup :!:

tillibulek

Post » Nie lut 22, 2009 16:52

tillibulek pisze:Nie wiem, Dziewczyny, czy to jest dobry pomysl, tu raczej nie o pieniadze chodzi.. Przeciez nie mozemy wszystkim oplacac ich kotow.. I tak juz duzo bid dofinansowujemy.. Poza tym osoba, ktora wzielaby Gracje z uwagi na wpłaty jakie moze na nią otrzymac, to cos w stylu adopcji dziecka za pieniadze - potem dziecko do kąta, a osoba cieszy się "zarobkiem" za free.

Gracje musi zaadoptowac ktos odpowiedzialny - taki, ktory zapewni jej milosc, opiekę i cierpliwosc, bo z tego co pisze Millarca na pierwszej stronie, Gracja jest nieufna.. Nie jest to kot wybitnie nakolankowy, tylko taki, ktory musi się dopiero na człowieka na nowo otworzyc, ale musi trafic na tego swojego jednego jedynego Ludzia. A nie znajdziemy go robiąc wpłaty na wyprawkę.

Tutaj muszą byc jakies nowe zdjęcia Gracji.. Opis jej zachowania.. Cos co ozywi Grację w oczach czytelników wątku...

HOPsiup :!:

Wszystko to prawda i też się nad tym zastanawiałam - ale...
Pieniądze mogę odgrywać ogromną rolę w decyzji o zaopiekowaniu się nowym kotem - wiem sama jak obecność dwóch chorowitych i łobuzowatych kotów wywróciła do góry nogami nasze życie i przy okazji kieszenie.
Zdjęcia Gracji, opis zachowania etc - to ważne sprawy, ale jeśli przez tyle czasu nikt nie zwrócił uwagi na sytuację Koteczki, to nie wiem, czy nowe zdjęcia coś zmienią. Raczej nowy, odświeżony baner, który podkreśliłby, jak długo Gracja czeka - i opis jej historii, która wzruszyłaby czyjeś serce...
ObrazekObrazek
Obrazek

MMKD

Post » Nie lut 22, 2009 17:16

Masz rację MMKD!
Ale skąd wziąć nowe fotki,nowe wiadomości?
Millarca-prosimy-pomóż!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 22, 2009 17:37

A czy ktoś z was próbował do Millarki pisac na priva? (nie ma niestety podanego adresu mejlowego)
ObrazekObrazek
Obrazek

MMKD

Post » Nie lut 22, 2009 18:28

MMKD pisze:A czy ktoś z was próbował do Millarki pisac na priva? (nie ma niestety podanego adresu mejlowego)

pisały dziewczyny.. millarca nie odzywa się.. a co do zjec, to sa od poczatku tylko te dwa.. ale to fakt, baner by sie przydał..

tillibulek

Post » Nie lut 22, 2009 18:34

Luszaar pisze:Buźkę ma rzeczywiście unikalną. :) Fajowa kotka:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

znalazlam więcej fotek, to przypomne - widac na nich jaka Gracja jest przesliczna :1luvu: :1luvu: jest się w czym zakochiwać - to puszyste - mimo tylu lat w schronie - futerko :love:

tillibulek

Post » Nie lut 22, 2009 19:22

kotka jest piękna z urody i charakteru
mam nadzieję, że ktoś ją wreszcie doceni
a te zdjęcia trzeba koniecznie przypominać (póki nie ma nowych)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie lut 22, 2009 19:49

Trzeba przypominac, bo ja nie pamietalam nawet, ze takie fotki tu są, a one pokazują Grację dużo lepiej niż te z pierwszej strony wątku...

Może komuś spodoba się banerek..

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.com/xEidE][img]http://upload.miau.pl/3/182667.jpg[/img][/url]

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.com/xEidE][img]http://upload.miau.pl/3/182677.jpg[/img][/url]

tillibulek

Post » Nie lut 22, 2009 20:16

Tillibulek-dzięki za śliczny banerek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 22, 2009 20:42

Banerek jest naprawdę śliczny. Teraz musi się coś zacząć dziać:-)
Hop, Kotulko!!!
ObrazekObrazek
Obrazek

MMKD

[poprzednia][następna]