cleo - Asia nasz domek tymczasowy z rodzinką TŻ-em i bratem, wspierający i pomagający - Asiu dziękujemy bardzo za wszystko
Dorotka Wojciechowska - DT Łobuza a potem Lunki - Dorotko nie będę się rozpisyawała, ale wiesz gdyby nie Ty Lunka już by nie żyła, nie wspomnę o bazarkach, ogłoszeniach itd. , itp
cassie - DT Buni Sylwia dzieki wielkie Bunia życie swoje zawdzięcza Tobie
Ewa i Piotr
nasi weci - Monika, p. Ela i p. Robert- dziekujemy a głownie Monice za wszystko
bubor Pawełek nasz kochany - no sama nie wiem co napisać Pawełku na Ciebie zawsze możemy liczyć pod każdym względem, nawt nie wiem czym sobie na to zasłużyłyśmy
Narnia -dziękujemy bardzo, bardzo z bazarki
Iwetko- dziękujemy za bazarki i za wszystko inne wspieranie nas duchowe i nie tylko
Lidka - dziękujemy za wszystko, wspierasz nas zawsze, szukasz pomocy dla nas jak tylko możesz i gdzie możesz Twoje porady w sprawie opieki kociaków są super wiele można się od Ciebie nauczyć
dziękuję bardzo majencji i nesce38 - za wszystko za przygarnięcie naszych kociaków, włączenie się w nasze forum, za pomoc rzeczową, finasową i tak w ogóle i tak ogólnie za wszystko jak to mówią za kumanie czaczy
Oprócz tego dziękujemy - madziuli, myszy78, Barbann za wielkie wsparcie
dziękujemy także wszystkim czytającym nasz wątek i podrzucającym nasz wątek - bo tak generalnie robimy to wszystko dla kiciaków
Jak kogoś pominęłam to w łeb mnie oczywiście
dziękujemy także Cameo za super piękne banerki naszych kociastych