Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 21, 2009 23:12

MIKUŚ pisze:
MIKUŚ pisze:aaaa............i do przedszkola dołączył dziś nowy PRZEDSZKOLAK.

3 miesięczny, czarno - biały kocurek FUKS. Bo miał fuksa i mu się fuksnęło, że akurat darł japę jak szłam do pracy i go usłyszałam w piwnicy. No i kociambra zgarnęłam z ulicy i ponieważ przedszkolak to trafił do przedszkola :wink:

I ZGADNIJCIE CO NA TO MAMA...........- cholernie się "ucieszyła". Nie chodziło o kotka, TU CHODZIŁO O MNIE. Bo jak tak dalej pójdzie to i mnie się FUKŚNIE i trafię na DT w kociarni i KTO MNIE ADOPTUJE :?: :!:

No tak czytałam ale tyle tych kotów i imion ,że mozna dostac pomieszania z poplątaniem :wink: Mój TŻ to co najmniej połowy moich kotów nie rozróznia ale co tu sie dziwic przeciez mam ich 13 :roll: :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lut 21, 2009 23:13

słodkie, ale Ja dalej nie potrafię tego wklejać :oops: :oops: :oops: :oops:

Czy ja ogawa jakaś jestem czy jak................ :?
MIKUŚ

Post » Sob lut 21, 2009 23:13

NO DOBRA TO ZACZYNAM :!: mam nadzieję że do 24.oo skończę więc do 24.00 mozna wypowiadać się na starym wątku a później oczekuję wszystkich na nowym wątku :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lut 21, 2009 23:15

terenia1 pisze:NO DOBRA TO ZACZYNAM :!: mam nadzieję że do 24.oo skończę więc do 24.00 mozna wypowiadać się na starym wątku a później oczekuję wszystkich na nowym wątku :lol:

Chyba żarcisz........... :ryk: :ryk: :ryk:

Kobieto Ja mam nosa 8) Zaraz Cię wyczaję i będę pierwsza jeszcze przed północą :lol:
MIKUŚ

Post » Sob lut 21, 2009 23:17

Musisz kliknąć prawym na wybrany gif, wyskoczy ramka ,klikasz lewym na właściwości ,wyskakuje ramka robisz na niebiesko adres,kopiujesz i przenosisz na post, ale najpierw musisz wkleić Img (masz powyzej ramki w której piszesz post) potem wklejasz adres z gifem i znowu Img . Proste? :D

Iweta

Post » Sob lut 21, 2009 23:29

HAHA................skoro można się wypowiadać jeszcze na starym wątku to może Ja się wypowiem jeszcze iiiiiiiii...................coś dla FANÓW KINIUSIA :wink:
KINIU MA ZAPALENIE TCHAWICY, ale apetycik mu dopisuje. Jest moim wspaniałym walentynkiem i czuje się bardzo dobrze. Chyba zaraziłam go ADHD bo jakoś dziwnie koty które są u mnie a potem wychodzą do adopcji to tyż mają ADHD 8O 8O 8O

Chłopak nam rośnie i śmiga po całym mieszkaniu z kocią bandą, bratem Fuksem i komandosem Miłoszem :roll:

KINIU - prosto ze schronu i KINIU dziś:

ObrazekObrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Sob lut 21, 2009 23:31

Obrazek

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Sob lut 21, 2009 23:33

dzięki znowu za szkolenie we wklejaniu ;) - i ja się czegoś naumiem na stare lata, hihi

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Sob lut 21, 2009 23:35

Olga-Negra pisze:dzięki znowu za szkolenie we wklejaniu ;) - i ja się czegoś naumiem na stare lata, hihi

To ja tu nadwornym szkoleniowcem zostane :lol:

Iweta

Post » Sob lut 21, 2009 23:52

Dla tych ,którzy jeszcze nie wysledzili nowego wątku :wink:

Zapraszamy na IV część viewtopic.php?t=89143
Ostatnio edytowano Pon lis 05, 2012 19:32 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam wątek

Iweta

[poprzednia]