Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 21, 2009 22:32

To ewentualnie kiedy my sie mamy "zwalic" do Ciebie na te seteczki ?
A moZe Ty wpadniesz do nas z tymi seteczkami ? :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob lut 21, 2009 22:37

Ja coś czuję, ze te seteczki to poczta pójdą przy moim trybie pracy :ryk: :smiech3:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lut 21, 2009 22:42

Kropeczka13 pisze:To ewentualnie kiedy my sie mamy "zwalic" do Ciebie na te seteczki ?
A moZe Ty wpadniesz do nas z tymi seteczkami ? :D

No Wiesiu seteczka to będzie u mnie ale w czerwcu albo w lipcu taka opóźniona ale oczywiscie organizujemy drugie kocie spotkanie w tym roku grillowo-ogrodowe :lol:
cholerka chwilę mnie nie było i czas zacząć nowy wątek - dobrze że mam flaszkę smaczneg winka to jakoś mi to pójdzie dzisiejszej noci bo zaraz się za to zabieram - jak coś będzie naknocone to wybczcie to wina wspomagacza . Tak poza tym WIESIU i JADZIU nie wiem co powiedzieć :lol: dziękuję za wszystko i nie tylko czasami człowiek zapomina o podstawowych sprawach :(
majencja nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z deklaracji kociego żłobka 8O jednym słowem masz przerypane :lol: :lol: niebawem zaczyna się okres kociakowy, ale tak szczerze super bo cały czas kociaki potzrebują pomocy :)
i za chwilę zaczynamy NOWY WĄTEK tak że od jutra proszę o meldowanie się na nowym wąteczku :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lut 21, 2009 22:43

bubor pisze:Toć minęła już dziesiąta - czas zakładać nówkę wąta ............. :lol: :wink:

Pawełku mówisz masz już się zabieram :lol:

terenia1

Post » Sob lut 21, 2009 22:48

majencja pisze:Może nie będzie tak źle :cry: W końcu mam trzy etaty - większego pasożyta i krwiopijcy finansowego jakim jest mój Junior to nie ma, tak że te koty czy te seteczki to nic w porównaniu z jego potrzebami. Matka do roboty a dziecko na obóz narciarski a przed wyjazdem mi mówi- wiesz mamucha ja chyba jednak wakacje to spędzę na żaglach bo to takie przyjemne i rozwijające :lol: :roll: no i może jeszcze jakiś obozik do tego....
A że pod nieobecność jego kończę 17 lat to dziecko w prezencie zrobiło matce .... album z kotinkami , narobił zdjęć , powklejał z odpowiednimi komentarzami :lol:

No to Obrazek i jeszcze specjalnie dla Ciebie, gifik o tematyce (ulubionej :lol: ) czyli" kociak i jego łańcuch pokarmowy" Obrazek

A pocztą da sie wysłać, ode mnie przecież szły seteczki naleweczki :wink:
ale co to za przyjemność
Ostatnio edytowano Sob lut 21, 2009 22:50 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lut 21, 2009 22:50

Obrazek

REWELKA - BOMBASTYCZNE ............ :D :D :D
MIKUŚ

Post » Sob lut 21, 2009 22:53

MAJKA - STO LAT, sto lat, niech żyje, żyje nam...........

1 0 0 L A T
MIKUŚ

Post » Sob lut 21, 2009 22:53

MIKUŚ pisze:Obrazek

REWELKA - BOMBASTYCZNE ............ :D :D :D

No dobra ja już zabieram się za nowy wątek :lol: ale dajcie namiary na te śmieszne emotikiony czy jak tam się to nazywa :lol:

terenia1

Post » Sob lut 21, 2009 22:55

Iweta

Post » Sob lut 21, 2009 23:01

ehhhhhh.............zanim Teresa zrobi nowy wątek to Ja zdąże Wam jeszcze przedstawić Fuksa :P

Oto FUKS:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Sob lut 21, 2009 23:02

Dzięki- ten łańcuch pokarmowy jest bosssski! Od razu mi lepiej :lol: A żłobek mnie nie przeraża bo całe życie robiłam dziwne rzeczy- najczęściej niewdzięczne, mało opłacalne i dlatego że nikt nie chciał. Do wstawania w nocy tez jestem przyzwyczajona bo mam to na co dzień . A Poldek jako osesek czy zając jeździli ze mną do pracy. Poldek nawet był ze mną w Poznaniu na szkoleniu bo miałam go dwa dni i nie było komu się nim opiekować - trudno było niańce zostawić dziecko na 4 dni i do tego jeszcze gdzieś 10 dniowego oseska kociego. Nie wiem jakim cudem ale mu się udało mimo że nie był karmiony kocim mlekiem tylko Bebilonem. Wyrósł na dorodnego kocura, do tej pory przychodzi sobie mnie possać i kocha jak matkę a Juniora traktuje jak rodzeństwo :lol:

majencja

Post » Sob lut 21, 2009 23:04

Czy Fuks jakimś fuksem znalazł u Ciebie dom? Bo na kociarnie to nie wyglada :wink: A może Fuks to Twój domowy Fuksik?

Iweta

Post » Sob lut 21, 2009 23:05

MIKUŚ pisze:Obrazek

Jakie fajniutkie zdjątko :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lut 21, 2009 23:09

MIKUŚ pisze:aaaa............i do przedszkola dołączył dziś nowy PRZEDSZKOLAK.

3 miesięczny, czarno - biały kocurek FUKS. Bo miał fuksa i mu się fuksnęło, że akurat darł japę jak szłam do pracy i go usłyszałam w piwnicy. No i kociambra zgarnęłam z ulicy i ponieważ przedszkolak to trafił do przedszkola :wink:

I ZGADNIJCIE CO NA TO MAMA...........- cholernie się "ucieszyła". Nie chodziło o kotka, TU CHODZIŁO O MNIE. Bo jak tak dalej pójdzie to i mnie się FUKŚNIE i trafię na DT w kociarni i KTO MNIE ADOPTUJE :?: :!:
MIKUŚ

Post » Sob lut 21, 2009 23:09

Obrazek - czyż nie piękne?

majencja

[poprzednia][następna]