ewar pisze:Pucek ma chyba domek!!!!!W Warszawie.Bardzo miła Pani.Zgadza się na wszystko,domek zapowiada się świetnie.Mam prośbę,czy ktoś w W-wie mógłby sprawdzić domek?To ul.Włodarzewska.Może ktoś mieszka gdzieś blisko?
Genialne wiesci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Pucek ma chyba domek!!!!!W Warszawie.Bardzo miła Pani.Zgadza się na wszystko,domek zapowiada się świetnie.Mam prośbę,czy ktoś w W-wie mógłby sprawdzić domek?To ul.Włodarzewska.Może ktoś mieszka gdzieś blisko?
holala pisze:Chciałabym drugiego kotka,ale wynajmuję pokój,od października będzie ktoś nowy,a nie wszystkim odpowiadałyby dwa kotki.. musze przeczekać przynajmniej ten czas![]()
A co by było gdyby była rybka? taka zamknięta od góry żeby nie zjadł? patrzyłby sie na nią? podobałoby mu się?
Ja zawsze zostawiam grające cichutko radio,żeby nie dostał świra od ciszy
Jeju...patrzę na to puste dziś mieszkanko i sie strasznie wzruszam jak pomyślę,że nie długo będzie się tu ciągle coś działo!:):):)
holala pisze:Jutro pojadę i zakupię kuwetkę, miseczki, nosidełko (przeczytałam,że lepsze plastikowe),żwirek (nie lubię silikonowego bo wbija się w stopy i łapki) i pewnie jakąś zabaweczkę,ale jedną. zobaczę czy taki rodzaj się mu spodoba
Myślałam też nad legowiskiem...ale i tak będzie spał zemną w łóżku, więc chyba nie kupię
moja koleżanka ma kicię roczną, odrazu sie poznają bo ona mieszka niedaleko i jak sie polubią to sprawa kociego towarzytwa, przynajmniej do dopaździernika- załatwiona![]()
holala pisze:No ten drapak właśnie... myślę czy używany jest dobry? bo kotki mają każdy swoją osobowośći mogą nie chcieć korzystać po kimś z takich zabawek? Ale nie ukrywam,że dla mojego portfela byłoby to napewno lepsze wyjście...
Ale teraz będę pewnie dużo pisać tutaj bo już się nie mogę doczekać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 168 gości