Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:kropkaXL pisze:Erin pisze:Kasiu, możesz mi podać jeszcze raz link?
Dzięki!
Bardzo proszę-- http://aloe-shop.pl/articles.php?article_id=5
Kasiu, miałaś za blisko "myślnik"
kropkaXL pisze:Witaj Milenko!-ja tez dzisiaj siedziałam w pracy do 18-tej,potem zakupy,maluszki piwniczne i dopiero niedawno zasiadłam przed monitorem,żeby poczytac co w trawie piszczy-słuchaj-może ktos zabrał tego kocine do weta?,albo sam gdzieś odszedł cierpieć w samotności
![]()
Bardzo mi go żal-wyobrażam sobie jak Cie to dręczy!
milenap pisze:Iza, ale ten kot był cały we krwi, z urwanym uchem!
kristinbb pisze:I następny biedny kotuś...![]()
a ja kiedyś myślałam,że ty masz jednego kota...
kropkaXL pisze:A ja mam nadzieję,że ktoś już się nim zajął
muac pisze:no to Mila mozemy sobie rece podac, ja zyje na gotowcach, jezeli chodzi o gotowanie to nawet wode na herbate przypalam, antytalencie czystej wody, na szczescie gotowcow tu nie brakuje zawsze cos w przelocie przekasze a w domu jedyne jedzenie to kocie, lodowka naczesciej kawalerska z jednym dyzurnym dzemem. Ale jak mnie tata odwiedzil to sobie pojadlam ze az trzy kilo w dwa miesiace mi przybylo, on to gotuje bajecznie
. No to tak jeszcze w temacie, dzisiaj o prawdziwych paczkach moglam sobie tylko pomarzyc, jest tu co prawda cos co sie nazywa Donuts ale to tylko niezbyt smaczna imitacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Kankan, MB&Ofelia, Silverblue i 49 gości