Widze, ze zostalam wywolana do tablicy.
U mnie oczywiscie bez zmian. Jesli mam wolny DT to zawsze zabiore. Moge tez przetrzymac koty po sterylkach, ale ze z gory ustalonym terminem. Jesli jakies dziczki - to z klatka, bo nie mam.
Ze swojej strony oferuje:
- zabiegi pielegnacyjne - mam caly arsenal grzebieni, szampony, obcinaczki do pazurkow i koltunow - wszystko ze wzgledu na tymczasy, bo moje sa krotkowlose
- zawioze do weta - ale tu mam pewne utrudnienie, bo mieszkam poza miastem, dlatego staram sie nie brac kotow z ktorymi trzeba codziennie a nawet kilka razy dziennie jezdzic, bo nie dam rady. Za to mysle, ze w trudnych przypadkach wwmonnie nie odmowi przetrzymania kicia u siebie w gabinecie
- dosc czesto przegladam allegro, ale niezbyt systematycznie (za bardzo podnosi mi sie cisnienie..

)
- dosc sporo osob ma moj telefon, wiec jak sie pojawia jakis kicio to dzwonia do mnie
- nie wyszukuje i nie przegladam ogloszen, nie bardzo mam czas, ale jesli trzeba cos sprawdzic to moge zadzwonic
- czasem udaje mi sie zalatwiac transport w inne czesci Polski, glownie Poznan, Krakow, Wroclaw, ale nie ja wioze, tylko inne osoby, wiec wszystko do ustalenia i w miare wczesnie
- nauczylam sie robic zastrzyki, na razie tylko podskorne
- jak beda juz talony na sterylki to moge pomoc tez np. w zawiezieniu do weta po zlapaniu
Generalnie jesli cos trzeba - pytajcie. Jesli bede mogla na pewno pomoge, czesto jednak musze wiedziec wczesniej, zeby ustawic sobie dzien.
Aha. Mam zasade. Nie wykupuje kotow. Chyba, ze kosztuja do 50zl. Wiekszej kwoty po prostu nie dam komus, kto chce sie pozbyc kota, kto zniszczyl kota i chce jeszcze zarobic. I przykro mi, ale nie bede sie dokladac do takich rzeczy, bo zwyczajnie szkoda mi kasy na wspieranie tego procederu. Wole je wydac na leczenie. Nie tylko puchatkow.
Witaj kotkaZŁA! Mam nadzieje, ze Kaja niedlugo zawita do Twojego podpisu?