Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Pisiokotku, na kiedy podwojone siły do inwentaryzacji są potrzebne? Sobota czy niedziela?
Kto się wybiera?
pisiokot pisze:mokkunia pisze:Pisiokotku, na kiedy podwojone siły do inwentaryzacji są potrzebne? Sobota czy niedziela?
Kto się wybiera?
Anuś, dr Kamila będzie w sobotę, więc "siły" będą potrzebne na sobotę właśnie.
No i wiadomość dnia![]()
My się tu bijemy o Nonnkę, a kicia już od niedzieli się swoich piernatach wyleguje![]()
![]()
Dzwonię przed chwilą do dr Kamili z prośbą o testy dla małej i słyszę, że Nonnki nie ma w schronisku![]()
W stanie przedzawałowym dzwonię do Krzyśka - był w niedzielę, może coś wie ... "no tak, tak, poszła do domu w niedzielę. Ludzie przyjechali specjalnie po nią, wypatrzyli sobie na stronie. Zachwyceni, wyściskali, wycałowali, nie szkodzi, że starsza, że nie ma ząbków id., itp. Tylko ona i żaden inny kot. Na moje oko to ona będzie tam miała jak pączuś w maśle" - mówi Krzysiek.
No w szoku jestem, chyba muszę łyknąć krople na serce![]()
Myślę, że takie powodzenie Nonnusi to w dużej mierze zasługa wspaniałego opisu Ingi. I zdjęć, a zwłaszcza tego jednego zdjęcia Asi.
Dziewczynom udało się wydobyć w piśmie i obrazie, że się tak wyrażę jej wyjątkowość ...
Takżetego
I co ja teraz pani Monice mam napisać, która już szykuje się na przyjazd Nonnki ?
pisiokot pisze:mokkunia pisze:Pisiokotku, na kiedy podwojone siły do inwentaryzacji są potrzebne? Sobota czy niedziela?
Kto się wybiera?
Anuś, dr Kamila będzie w sobotę, więc "siły" będą potrzebne na sobotę właśnie.
Georg-inia pisze:CoolCaty pisze:Aniu, niebieska wścieklizna, czyli Amandziak dzisiaj jedzie do DT. Klatka jest wolna. Jak chcecie ją przygotowac w lecznicy do adopcji, to zapraszam.
ja stanowczo protestuję, to żadna wścieklizna jest! wyszedł dziś do mnie z otwartej klateczki, sam, ale pogłaskać się nie odważyłamjest cudny i dużo, dużo spokojniejszy. Mnie się wydaje, że to wszystko po prostu z bólu było, postanowił sobie umrzeć i chciał, żeby dać mu spokój
CoolCaty, zrobiłaś z niego cudnego misia, tylko ta fryzura![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, nfd, puszatek i 33 gości