Po drugiej stronie siatki - schr. łódź VI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 19, 2009 11:50

Napisałam maila do Zirael i do kilku osób (z wątku transportowego) Czekam na odpowiedź.... a jak zdrówko Roxy?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw lut 19, 2009 19:11

Dziewczyny, sezon na patisony ;) pomieszał mi plany i w weekend jestem teoretycznie wolna, stawię się w schronie.
Pisiokotku, na kiedy podwojone siły do inwentaryzacji są potrzebne? Sobota czy niedziela?
Kto się wybiera?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw lut 19, 2009 19:17

Pattisonek jest cudowna :love:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: v
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw lut 19, 2009 20:26

mokkunia pisze:Pisiokotku, na kiedy podwojone siły do inwentaryzacji są potrzebne? Sobota czy niedziela?
Kto się wybiera?

Anuś, dr Kamila będzie w sobotę, więc "siły" będą potrzebne na sobotę właśnie.

No i wiadomość dnia :roll:
My się tu bijemy o Nonnkę, a kicia już od niedzieli się swoich piernatach wyleguje 8O :D
Dzwonię przed chwilą do dr Kamili z prośbą o testy dla małej i słyszę, że Nonnki nie ma w schronisku 8O

W stanie przedzawałowym dzwonię do Krzyśka - był w niedzielę, może coś wie ... "no tak, tak, poszła do domu w niedzielę. Ludzie przyjechali specjalnie po nią, wypatrzyli sobie na stronie. Zachwyceni, wyściskali, wycałowali, nie szkodzi, że starsza, że nie ma ząbków id., itp. Tylko ona i żaden inny kot. Na moje oko to ona będzie tam miała jak pączuś w maśle" - mówi Krzysiek.
No w szoku jestem, chyba muszę łyknąć krople na serce :roll:

Myślę, że takie powodzenie Nonnusi to w dużej mierze zasługa wspaniałego opisu Ingi. I zdjęć, a zwłaszcza tego jednego zdjęcia Asi.
Dziewczynom udało się wydobyć w piśmie i obrazie, że się tak wyrażę jej wyjątkowość ...

Obrazek

Takżetego :roll:

I co ja teraz pani Monice mam napisać, która już szykuje się na przyjazd Nonnki ? :oops:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lut 19, 2009 20:28

Aaaaaaaaaaaaaaaaa :dance: :balony: :dance: :balony:
Ale numer :) Gdzie 2 się bije tam 3 korzysta ;)

A z Krzysiem to ja przecież w poniedziałek rozmawiałam i nic mi nie powiedział no :twisted:

mokkunia

Post » Czw lut 19, 2009 20:33

pisiokot pisze:
mokkunia pisze:Pisiokotku, na kiedy podwojone siły do inwentaryzacji są potrzebne? Sobota czy niedziela?
Kto się wybiera?

No i wiadomość dnia :roll:
My się tu bijemy o Nonnkę, a kicia już od niedzieli się swoich piernatach wyleguje 8O :D
Dzwonię przed chwilą do dr Kamili z prośbą o testy dla małej i słyszę, że Nonnki nie ma w schronisku 8O

W stanie przedzawałowym dzwonię do Krzyśka - był w niedzielę, może coś wie ... "no tak, tak, poszła do domu w niedzielę. Ludzie przyjechali specjalnie po nią, wypatrzyli sobie na stronie. Zachwyceni, wyściskali, wycałowali, nie szkodzi, że starsza, że nie ma ząbków id., itp. Tylko ona i żaden inny kot. Na moje oko to ona będzie tam miała jak pączuś w maśle" - mówi Krzysiek.
No w szoku jestem, chyba muszę łyknąć krople na serce :roll:

Myślę, że takie powodzenie Nonnusi to w dużej mierze zasługa wspaniałego opisu Ingi. I zdjęć, a zwłaszcza tego jednego zdjęcia Asi.
Dziewczynom udało się wydobyć w piśmie i obrazie, że się tak wyrażę jej wyjątkowość ...

Obrazek

Takżetego :roll:

I co ja teraz pani Monice mam napisać, która już szykuje się na przyjazd Nonnki ? :oops:

Pisiokotku, szybko trzeba kogoś ucharakteryzować "na Nonnę"
może to będzie hit adopcyjny :wink: :P :P

ale się cieszę
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ale faktycznie po prostu, nie sposób się w niej nie zakochać :love:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lut 19, 2009 20:35

o jak sie ciesze :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw lut 19, 2009 21:25

No to mamy hit sezonu. Noneczko wszystkiego najlepszego. Ech, tak mi się marzą jakieś wieści z domku :oops:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lut 19, 2009 22:01

Może przy wydawaniu Nonnki zapisano numer telefonu, poszperam. Prosiłam ostatnio dr Kamilę, żeby zapisywała numery kontaktowe do adoptujących - może akurat ktoś zapisał w karcie Nonny. Zadzwonimy wtedy :twisted:

A Krzysiek mi opowiadał: "Pani ją wycałowała calutką, calutką, nawet w dupkę ją całowała i mówiła, jak jest cudowna" :lol:
Myślałam, że pęknę ze śmiechu jak mi to opowiadał :D
Obrazek

pisiokot

Post » Czw lut 19, 2009 22:08

pisiokot pisze:
Kto się wybiera?

ok, będę w sobotę :)

mokkunia

Post » Pt lut 20, 2009 0:06

Ale się cieszę z Nonusi! Cudowna nowina!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lut 20, 2009 0:10

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Napisałam PW do piotra568, przeczytał ją.... ale nie odpisał :roll:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lut 20, 2009 8:53

Jak mi wczoraj Jowita o tym powiedziala, to nie mogłam uwierzyc!
Mam ochote skakac z radosci!

Nonnka ma w sobie cos ujmujacego. Ja sie zakochalam od pierwszego wejrzenia, kiedy Jowita mi ja pokazala mi jej fotki ze schroniska. Gdybym nie obiecala wziac Brejwi to bym molestowala TŻ o Nonke, bo nie mogłam przestac o niej myslec! Cudna Kicia. Ciesze sie, ze ma taki wspanialy domuś!

Ruru. Pomysł z charakteryzacja przedni :ryk:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt lut 20, 2009 9:37

Georg-inia pisze:
CoolCaty pisze:Aniu, niebieska wścieklizna, czyli Amandziak dzisiaj jedzie do DT. Klatka jest wolna. Jak chcecie ją przygotowac w lecznicy do adopcji, to zapraszam.

ja stanowczo protestuję, to żadna wścieklizna jest! wyszedł dziś do mnie z otwartej klateczki, sam, ale pogłaskać się nie odważyłam :oops: jest cudny i dużo, dużo spokojniejszy. Mnie się wydaje, że to wszystko po prostu z bólu było, postanowił sobie umrzeć i chciał, żeby dać mu spokój :(

CoolCaty, zrobiłaś z niego cudnego misia, tylko ta fryzura :roll: ;)

:P :P :P :P :P

głaskam GO nonstop, co dnia, jest MISIUNIEM, nazywa sie Armandi :lol:

ale: DT w postaci wetki p. Elżbiety powiedział na wejściu: ja lepiej strzygę, na co zripostowalam: ale nie jest pani kociarzem roku :P :P :P
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pt lut 20, 2009 9:42

Nie da się podrobić Nonnki :wink:
Bo to nie tylko o wygląd chodzi - tylko o "to coś", co jest w oczach, w spojrzeniu, co emanuje z kota ...
Nonncia jest tylko jedna na świecie :D
Obrazek

pisiokot

[poprzednia][następna]