bo az mi gloopio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madziula pisze:a w niedziele najblizsza o ktorej ktos moze byc ??
bo az mi gloopioze tak zwlekam z przywiezieniem rzeczy dla was
Madziula pisze:oki dzieki pogadam z "kierowca"
a popoludniu ktos bedzie??
bo nie wiem jak moj transport sie wyrobi
Madziula pisze:oki dzieki pogadam z "kierowca"
Kropeczka13 pisze:Madziula pisze:oki dzieki pogadam z "kierowca"
jak brak transportu to tylko powiedz gdzie,kiedy i o ktorej godzinie
przyjechac i masz zalatwiony
hidi pisze:Wlasnie dostalam dwa maile od Duzych Zabci. Wraz ze zdjeciami. Zaba wyglada na zadowolona goralke![]()
Mail: "Nasz kotek jest najpiękniejszy na świecie. Dzisiaj od rana miała doskonały humor . Od godziny 6 rano rozrabiała chodnik w przedpokoju był przewracany do góry nogami . Staraliśmy się bardzo aby jej tego humoru nie popsuć ,z babcią było gorzej ale cóż... Zapraszamy ją do łóżka do spania ale nie zawsze chce z tego skorzystać mruczy bardzo często chyba jest z nas zadowolona. przesyłamy zdjęcia."
Madziula pisze:a kołdre chcecie ??
mam jeszcze koc
terenia1 pisze:Właśnie przed chwilą rozmawiałam z nowym domkiem Szrekusia - tak ogólnie wszystko dobrze bawi się z dzieciakami jest bardzo towarzyski, nie lubi być sam, ale niestety zdarza mu się załatwić nie tam gdzie potrzeba raz narobił do ziemi do donicy a potem dzieciakom do zabawekMacie jakiś pomysł jak działać w tym temacie
Pani Basia mówi, że chyba Szrek w swoim życiu przeszedł traumę jak w tym miejscu gdzie ma miseczki i kuwetę ktoś jest to boi się tam iść muszą wszyscy wyjść i dopiero zabiera się do jedzenia. Może tu jest problem że kuweta stoi w jakimś uczęszczanym miejscu? Na sobotę umówiłam się że do nich podjadę i coś im doradzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], immortal i 77 gości