Rudasek przerażony sytuacją,siedzi sam w łazience ale jak miauczał wzięłam go owiniętego w ręcznik i trzymałam na rękach 40 min głaskałam i po pół godzinie zamruczał

Śliczny jest ale śmierdzi kurnikiem(kurami)

chyba z nimi spał

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:My to mieliśmy noco 2:00 w nocy malutka Pikpoczka nasrała na pufie na której mój kocur lubi się wylegiwać i smród nas obudził ...dziś rano Pikpoczka nasrała to psa legowiska .....ogólnie coś moje zwierzaki podejrzanie wyglądają jak do jutra im nie przejdzie to wszystkie do weta jadą....
biamila pisze:kinga-kinia pisze:My to mieliśmy noco 2:00 w nocy malutka Pikpoczka nasrała na pufie na której mój kocur lubi się wylegiwać i smród nas obudził ...dziś rano Pikpoczka nasrała to psa legowiska .....ogólnie coś moje zwierzaki podejrzanie wyglądają jak do jutra im nie przejdzie to wszystkie do weta jadą....
Jaki qpal??? wodnisty? czy są wymioty???czy są robale w qpalu?
kinga-kinia pisze:biamila pisze:kinga-kinia pisze:My to mieliśmy noco 2:00 w nocy malutka Pikpoczka nasrała na pufie na której mój kocur lubi się wylegiwać i smród nas obudził ...dziś rano Pikpoczka nasrała to psa legowiska .....ogólnie coś moje zwierzaki podejrzanie wyglądają jak do jutra im nie przejdzie to wszystkie do weta jadą....
Jaki qpal??? wodnisty? czy są wymioty???czy są robale w qpalu?
Mój kocurek raz wymiotował ....Pikpoczka robi kupy nie serdelki tylko okrągłe pączusie ale nie są wodniste .....mojej suni w kiszkach dziś grało ale po rannym spacerku jest wszystko ok ......pewnie coś im zaszkodziło jak jeszcze będzie coś nie tak to dam im Smecte....Wczoraj TŻ mył mi wszystko domestosem po Fuksiku może ten zapach im zaszkodził bo ja np. od azu po zapachu domestosu jestem chora..
yammayca pisze:Monia, pisałaś do tej dziewczyny od DT?