tosiula pisze:Jak bym go jeszcze nie kochała to teraz by było na pewno po mnie
Tosiula spokojnie, oddychaj, zaraz przyjade...no moze to troszke potrwac, przezyjesz?
Moderator: Estraven
tosiula pisze:Jak bym go jeszcze nie kochała to teraz by było na pewno po mnie
moś pisze:tosiula pisze:Jak bym go jeszcze nie kochała to teraz by było na pewno po mnie
Tosiula spokojnie, oddychaj, zaraz przyjade...no moze to troszke potrwac, przezyjesz?
trawa11 pisze:moś pisze:tosiula pisze:Jak bym go jeszcze nie kochała to teraz by było na pewno po mnie
czy podać zastrzyk![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:tosiula pisze:Jak bym go jeszcze nie kochała to teraz by było na pewno po mnie
czy podać zastrzyk![]()
![]()
najlepiej gruba igla w doopsko
Jak ja to przeżyję to nie wiem moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:tosiula pisze:Jak bym go jeszcze nie kochała to teraz by było na pewno po mnie
czy podać zastrzyk![]()
![]()
najlepiej gruba igla w doopsko
Bolkowa pisze:No to sobie oczy napasłam. Wczoraj nie udało mi się zaglądnąć, za to dzisiaj już od rana mogę. W domu lazaret, chłopy kaszlą w różnych tonacjach, młody ze szkarlatyną - opiekę musiałam wziąć. A marudni![]()
Jak ja to przeżyję to nie wiem
Ach te literówki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości