chyba to ostatnie zdjecie jest najbardziej wyjsciowe, jak sadzicie?
jeszcze nr tel, bo nie chce mi sie skakac po stronach. no i poczekam, az sie dowiesz reszty i wtedy go posle.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dziękujemytillibulek pisze:Irysek, najlepsze 3 zdjecie, tylko trzeba troszke podrasować.. jak chcesz, to zrobie i wysle popoludniu...
Kicia_ pisze:Najnowsze wieści od Gustawa (dawniej Kubusia) są bardzo dobre. Rana juz się praktycznie wygoiła, jest sucha, tylko patrzeć, jak zarośnie całkiem. Nerki też już dużo lepiej, Gucio sika i pije normalnie. Dogadał się z pozostałymi kotkami, czasem dochodzi do małych łapoczynów, ale krew się nie lejeLudzie są nim zachwyceni, jest kotkiem nakolankowym i straszny z niego pieszczoch.
Dzwoniłam też wczoraj do Mańka. Dalej jest leczony, ale juz widać koniec. Z rezydentem się już prawie dogadał, ale tamten ma charakterek, więc nie da sobie wejść na głowę. Podzielili się terytorium, Maniek zajął strategiczne miejsce do spania w łóżeczku z właścicielką. Jest kotkiem niezależnym, ale daje się głaskać i przychodzi sam na przytulanki, więc już się zadomowił
tillibulek pisze:a mi sie marzy taki krówek jak Futbol - maźniety na pysiu czarnym kolorkiemwiem, ze to stare dzieje, bo Futbol juz dawno w DS, ale przegladalam fotki kocurkow i wzielo mi sie na wspominki
Kicia_ pisze:tillibulek pisze:a mi sie marzy taki krówek jak Futbol - maźniety na pysiu czarnym kolorkiemwiem, ze to stare dzieje, bo Futbol juz dawno w DS, ale przegladalam fotki kocurkow i wzielo mi sie na wspominki
Tak, Futbolek cieszył się dużym powodzeniem, do tej pory niektórzy o niego pytająDrugiego takiego w całym schronisku nie ma.
irysek_wroc pisze:ok tilibutek, doszoruj mirka w fotoszopie, bo ja nie potrafie takich sztuczek.
tillibulek pisze:a mi sie marzy taki krówek jak Futbol - maźniety na pysiu czarnym kolorkiemwiem, ze to stare dzieje, bo Futbol juz dawno w DS, ale przegladalam fotki kocurkow i wzielo mi sie na wspominki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości