Twoje koty powinny mieć swoje banery w mieście, żeby je każdy widział! Takie są piękne.
Z okazji Dnia Kota ucałuj Twoje piękności ode mnie... Jestem ich wielką fanką.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andziula20 pisze:Dziękujemy wszystkim za życzonka!!! A w dzisiejszej Trybunie Opolskiej wydrukowali dwa nasze zdjęcia. Kubunia i Majci!!!!!!! Moje gwiazdy piękne!!!!!!!![]()
![]()
trawa11 pisze:andziula20 pisze:Dziękujemy wszystkim za życzonka!!! A w dzisiejszej Trybunie Opolskiej wydrukowali dwa nasze zdjęcia. Kubunia i Majci!!!!!!! Moje gwiazdy piękne!!!!!!!![]()
![]()
widziałam![]()
![]()
![]()
a czemu tylko dwie fotki wysłałas
andziula20 pisze:trawa11 pisze:andziula20 pisze:Dziękujemy wszystkim za życzonka!!! A w dzisiejszej Trybunie Opolskiej wydrukowali dwa nasze zdjęcia. Kubunia i Majci!!!!!!! Moje gwiazdy piękne!!!!!!!![]()
![]()
widziałam![]()
![]()
![]()
a czemu tylko dwie fotki wysłałas
Bo tylko te dwie udało mi się zrobić, nie umiem "komórką" fotografować i tak zrobilam o wiele więcej, ale wszystkie były rozmazane, albo ciemne
andziula20 pisze:Tak w Karolince w tej nowej części, obok Electro World, Leroy Merlin. Ceny mają dosyć wysokie, ja to bym tam całą wypłatę zostawiła jak bym mogłaNa necie jest wszystko taniej, ale ja jestem taka że lubie pomacać, obejrzeć no i przede wszystkim nie lubie czekać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 57 gości