safiori pisze:Ani się obejrzysz a będziesz miała w domu tygrysa- będzie rósł w oczach
a co tygryski lubią najbardziej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
safiori pisze:Ani się obejrzysz a będziesz miała w domu tygrysa- będzie rósł w oczach
Safarii pisze:safiori pisze:Ani się obejrzysz a będziesz miała w domu tygrysa- będzie rósł w oczach
safiori pisze:Safarii pisze:safiori pisze:Ani się obejrzysz a będziesz miała w domu tygrysa- będzie rósł w oczach
Surowe mięchoprzynajmniej moje uwielbiaja surowe piersi z kurczaka. Wtedy wszystkie się meldują w kuchni
![]()
no i oczywiście tygrysy lubią mizianki
Karotka pisze:Moje Tygrysy tez lubia surowei wołowinkę i kuraka.
Puszeczki tez lubia, ale grymasza nieustannie i cały czas musze zmieniac.
Generalnie towarzystwo jest podzielone na preferujacych puszeczki i preferujacych susz oraz szczerbatą Teklę która o dziwo je i jedno i drugie
tillibulek pisze:Karotka pisze:Moje Tygrysy tez lubia surowei wołowinkę i kuraka.
Puszeczki tez lubia, ale grymasza nieustannie i cały czas musze zmieniac.
Generalnie towarzystwo jest podzielone na preferujacych puszeczki i preferujacych susz oraz szczerbatą Teklę która o dziwo je i jedno i drugie
hihihihi wesoło![]()
nasze z puszeczek - wszystko wtrząchną byle bylo w sosie
Karotka pisze:watek zywieniowy sie tu zrobił![]()
Sos lub galaretka to podstawa. Pasztety bleeee!
justin888 pisze:z dziwnych potraw ma pierdolca (bo inaczej tego się nie da nazwać)na punkcie chipsów i prażynek- nie da się przy nim otworzyć paczki po prostui kruszonki...jak boga kocham nie wiem skąd to ma....
justin888 pisze:A Mankellek to będzie kawał pięknego kota...![]()
Dobrze że się bawitakie zabawy to rozrywka dla całej rodziny...
tillibulek pisze:Safarii, ja nie mowie, ze namawiam Salema do zlizywania ketchupu z kanapek.. Po prostu koty sa zaskakujace i to m.in. jest w nich takie piekne. On czesto siedzi na stole i czasem ketchup zniknie z kanapki, a czasem kotlet z talerza (nie daj Boze zagapic sie w TV)
Mankellka rozumiem - te puszeczki nie pachna najlepiej, a szyneczka tak![]()
HOP
Safarii pisze:Ale zróżnicowane podniebienia mają te futrzaki.
Mankell jak na razie najbardziej preferuje szyneczkę konserwową i mięsko( na razie daje mu sparzone). Prym wiedzie też jogurt który pochłania w każdych ilościach i smakach. Pogorszyło się natomiast w stosunku do puszeczek weterynaryjnych Hillsa. Może ma ich dosyć po strzykawkowej kuracji (najlepiej się w wodzie rozprowadzały na maź). Szczerze to mnie zapach tej puszki już też odrzuca, no ale pewnie zdrowa a szynka konserwowa to tak nie bardzo...![]()
Ciekawe te ketchupy, chipsy, prażynki…pewnie to też ulubione przysmaki pańci stąd te nietypowe zainteresowania.
Cóż to Mankell musiałby lubić…przemilczę bo złych nawyków nie należy publicznie prompować.
Safarii pisze:No ale pies i kot to "dwa różne systemy walutowe"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 89 gości