Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Tu jest link do artykułu ze słupskiej gazety: http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090217/SLUPSK/785105947 , w którym z mojego Surki zrobili dziewczynkę
Lekarka weterynarii ze Słupska została doceniona zwłaszcza za to, co robi dla kotów bezdomnych, tak zwanych dachowców. Nie tylko je dokarmia. W łódzkiej klinice, w której jest zatrudniona, przeprowadza darmowe lub prawie darmowe zabiegi, m.in. sterylizacje, szuka też przyjaznych domów dla zwierząt po przejściach.
CoolCaty pisze:Fufu nie weźmie Nonny i nie będzie czekać, aż nikt jej nie weźmie i wtedy ewentualnie można ją będzie do Fufu wepchnąć. To nie o to chodzi. Mam ogromną nadzieję, ze Nonnka znajdzie dobry dom, bez koronawirusów i że w schronisku teraz tez nie ma koronawirusów i stresu, który by narażał Nonnę. Trzymam bardzo mocno kciuki za dom dla Nonny. Taki, w którym nie będzie stresu przy przprowadzce i taki, który nie wywoła mutacji. Szczerze.
Etka pisze:Sprobujmy popromowac Nonne, znalec jej wypasiony dom, jesli sie nie uda w ciagu np 2- 3 tygodni to moze wtedy niech fufu ja wezmie.
Cameo pisze:Czy ktoś ma kontakt z Zirael? Jej ostatni post jest z 11 Grudnia, a moje PW dalej "wisi"Chciałam załatwić transport Roxy do Katowic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 409 gości