Dzięki, chociaż czasami niestety nie walcze do upadłego Ale może zostanie mi policzone to, że jestem tylko człowiekiem.
I bardzo kocham zwierzaki.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Kasiu, zaciskamy kciuki i na pewno będzie dobrze! Muszą ładnie pić śmietanke!
Iza Ptysiek rzeczywiście zmienił się nie do poznania!
A my po wecie, dziś była tylko Melcia, Glusiek jedzie jutro na neupogen.
Dziś zapłaciłam część za interferon (wetka zamówiła 2 fiolki, na pierwszą serie pójdzie 1,25 fiolki), lecznica zupełnie zrezygnowała z marży...fiolka po 220 zł, dokładnie za tyle, za ile sprowadzili z hurtowni
Melunia szaleje z Gluśkiem
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Ta lecznica i tak zarobiła na Twoich kotach,ale nie wszyscy tak robią-komercja to komercja-walą narzut i tyle!
Z bazarków dojdą pieniążki,cosik jeszcze się dorzuci i damy radę!
Właśnie zaniosłam maluszkom antybiotyk i aloesik-nie chciały wyjść,ale misaczka po śmietance była puściutka,więc na pewno chce im się pić!-zobaczymy rano!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kasia, no to prawda, nie wiem nawet ile kasy zostawiłam w lecznicy odkąd mieszkam tutaj ale to bardzo miłe z ich strony tyle samo płaciłam za intron dla Płaczusia, czyli jakieś 8 m-cy temu, a ceny poszły przecież nieźle w góre!
Melusia w bardzo fajnej formie, tak miło na nią patrzeć
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Kasiu, wysyłałam smska, bo myślałam, że akurat jesteś w trakcie "akcji"
Gluś dziś też w porządku, wczoraj był taki śnięty. Wetka mi też mówiła dziś, ze ta kotka malutka z białaczką, która dostała nasz neupogen spuchła po zastrzyku weci zastanawiają się, czy to jednka nie są jakieś reakcje alergiczne, to co było u Melci i u tej koteczki teraz...
A wiesz-to bardzo możliwe-nastąpiła jakaś interakcja z innymi lekami-a Mela spuchła po neupogenie-po pierwszej porcji -czy po kolejnym zastrzyku-bo nie pamietam
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kasiu, pysio spuchł jak był podany pierwszy zastrzyk Zylexisu i ludzki intron. Nie wiem sama jak jest, ale u Gluśka też widać działanie leku, tzn. po większej dawce wczoraj był taki przymulony