Prawdziwa dama... Prosze o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2009 17:06

Plastyk z wykształcenia - aktualnie grafika komputerowa ale tylko na zlecenie (mam lenia za dużo kiedyś tego robiłam i teraz jak mam siąść do pracy to mnie trzącha). A z linkiem to tak, że otwierasz stronkę gdzie masz swoje prace i kopiujesz link na górze w wyszukiwarce Ctrl+C i wklejasz tutaj CTRL + V i już

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Śro lut 18, 2009 17:06

Moje koteczki! Jak nie kochać, kiedy tak o mnie dbają? Zostawiłam sobie na talerzu upieczoną rybkę - obok brokuła to cały mój obiad... Słusznie doszły do wniosku, ze jak ja zeżrę całą rybę, to dietę szlag trafi i ofiarnie zeżarły prawie połowę. No, pewnie zjadłyby więcej, ale ja, podła Duża, odpędziłam ofiarne kotki od mojego talerza. Moje kotki dbają żebym była fit a nie fat... Kochane, kochane zwierzątka...
Coraz częściej przeglądam "Kuchnię chińską". :twisted: Kot w jarzynach, kot w sosie słodko - kwaśnym...
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro lut 18, 2009 17:08

Tyzma pisze:Plastyk z wykształcenia - aktualnie grafika komputerowa ale tylko na zlecenie (mam lenia za dużo kiedyś tego robiłam i teraz jak mam siąść do pracy to mnie trzącha). A z linkiem to tak, że otwierasz stronkę gdzie masz swoje prace i kopiujesz link na górze w wyszukiwarce Ctrl+C i wklejasz tutaj CTRL + V i już

Jak widzę CTRL + cos tam to już nie wiem o co biega. Wspomniałam kiedyś - technomatołek.
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 17:10

To inaczej - zaznaczasz link w okienku na górze i na linku prawy przycisk myszy klik - wybierasz kopiuj :) a potem tutaj klikasz prawy przycisk myszki wybierasz wklej :) = o tak
http://forum.miau.pl/posting.php?mode=reply&t=88061

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Śro lut 18, 2009 17:11

O, to już kiedyś robiłam... To mi świta. :lol:
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 17:18

kinga w. pisze:Moje koteczki! Jak nie kochać, kiedy tak o mnie dbają? Zostawiłam sobie na talerzu upieczoną rybkę - obok brokuła to cały mój obiad... Słusznie doszły do wniosku, ze jak ja zeżrę całą rybę, to dietę szlag trafi i ofiarnie zeżarły prawie połowę. No, pewnie zjadłyby więcej, ale ja, podła Duża, odpędziłam ofiarne kotki od mojego talerza. Moje kotki dbają żebym była fit a nie fat... Kochane, kochane zwierzątka...
Coraz częściej przeglądam "Kuchnię chińską". :twisted: Kot w jarzynach, kot w sosie słodko - kwaśnym...

Dojadlas druga polowe ryby?
Ja zjadlabym :twisted:

Kuchni chinskiej - precz! :lol:
No przynajmniej czesci tej kuchni :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lut 18, 2009 17:41

Taaak... Dojadłam PO KOTACH połowę MOJEJ ryby. I zaczęłam się zastanawiać czy w ramach rewanżu nie wp... kociej trawki. Puszka śmierdzi a suche bez rozmoczenia nie na moje zęby. :twisted: Normalnie jestem przez to złodziejskie nasienie głodna!
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 18:01

kinga w. pisze:Taaak... Dojadłam PO KOTACH połowę MOJEJ ryby. I zaczęłam się zastanawiać czy w ramach rewanżu nie wp... kociej trawki. Puszka śmierdzi a suche bez rozmoczenia nie na moje zęby. :twisted: Normalnie jestem przez to złodziejskie nasienie głodna!

Kocie zarcie nie jest OK :evil:

Rozmrazam duszone rydze.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lut 18, 2009 18:03

Dorota pisze:
kinga w. pisze:Taaak... Dojadłam PO KOTACH połowę MOJEJ ryby. I zaczęłam się zastanawiać czy w ramach rewanżu nie wp... kociej trawki. Puszka śmierdzi a suche bez rozmoczenia nie na moje zęby. :twisted: Normalnie jestem przez to złodziejskie nasienie głodna!

Rozmrazam duszone rydze.

Żmija. :wink:
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 18:04

kinga w. pisze:
kalair pisze:
kinga w. pisze:
kalair pisze:
kinga w. pisze:Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!

Dzięki!
To już jutro?! 8O WOW! Wielki dzionek przed wami!
Strasznie jestem ciekawa,jak to będzie! :D

Kurcze! Mam tylko nadzieję że nie będzie wojny - reszta załatwiona. Nowa kuweta jedzie (żeby były dwie), duży, wygodny drapak... Zanim wystartuję z sezonem w Krakowie kupię większe miseczki. Zabawki są...
Kurde! Jak przed urodzeniem dziecka! Kompletna świropatia!

Kinguś,nie będzie!!! Może posyczą...TRZYMAM KCIUKI!!
IDĘ PO LODY! :lol: :lol:

Drażnisz!! :evil: Człowiekowi na diecie o lodach... Ja tu właśnie wp... obrany ze skóry głąb brokuła i wmawiam sobie ze człowiek to przecież z natury roślinożerca... Jestem mało sugestywna chyba bo sama w to nie mogę uwierzyć...

Drażnię? :twisted: Ty też! Kocham brokułki! Z bułką tartą,albo z patelni. :wink: A po co Ci dieta?! 8O
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2009 18:08

Po co w ogóle komus dietka
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro lut 18, 2009 18:09

A lody kupiłam sobie takie! :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2009 18:10

Bo mi d... do 100kg ż.w. Prawie dobiła i powoli kończy się rozmiarówka. No, w moim typie to mi jeszcze dżinsy zostały bo tu nie bardzo widać czy męskie czy damskie. I używka z Anglii - no, te bywaja jeszcze za wielkie, ale nie mam ochoty czekać aż i tam mi braknie rozmiaru, bo angielskim biustonoszem to można czasem stodołę owinąć. Poza tym jak już wspominałam, motocykle nie są przystosowane do przewozu słoni. No i jeszcze ten sen z plaży...
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lut 18, 2009 18:11

kinga w. pisze:
Dorota pisze:

Rozmrazam duszone rydze.

Żmija. :wink:

A nawet GADZINA! :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2009 18:13

Dokładnie!
Poza tym zapomniałam dodac że moje ukochane szczęście waży do 70% mojej wagi... Nie chcę go kiedyś, niechcący udusić cyckiem.
Obrazek

kinga w.

[poprzednia][następna]