Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tyzma pisze:Plastyk z wykształcenia - aktualnie grafika komputerowa ale tylko na zlecenie (mam lenia za dużo kiedyś tego robiłam i teraz jak mam siąść do pracy to mnie trzącha). A z linkiem to tak, że otwierasz stronkę gdzie masz swoje prace i kopiujesz link na górze w wyszukiwarce Ctrl+C i wklejasz tutaj CTRL + V i już
kinga w. pisze:Moje koteczki! Jak nie kochać, kiedy tak o mnie dbają? Zostawiłam sobie na talerzu upieczoną rybkę - obok brokuła to cały mój obiad... Słusznie doszły do wniosku, ze jak ja zeżrę całą rybę, to dietę szlag trafi i ofiarnie zeżarły prawie połowę. No, pewnie zjadłyby więcej, ale ja, podła Duża, odpędziłam ofiarne kotki od mojego talerza. Moje kotki dbają żebym była fit a nie fat... Kochane, kochane zwierzątka...
Coraz częściej przeglądam "Kuchnię chińską".Kot w jarzynach, kot w sosie słodko - kwaśnym...
kinga w. pisze:Taaak... Dojadłam PO KOTACH połowę MOJEJ ryby. I zaczęłam się zastanawiać czy w ramach rewanżu nie wp... kociej trawki. Puszka śmierdzi a suche bez rozmoczenia nie na moje zęby.Normalnie jestem przez to złodziejskie nasienie głodna!
Dorota pisze:kinga w. pisze:Taaak... Dojadłam PO KOTACH połowę MOJEJ ryby. I zaczęłam się zastanawiać czy w ramach rewanżu nie wp... kociej trawki. Puszka śmierdzi a suche bez rozmoczenia nie na moje zęby.Normalnie jestem przez to złodziejskie nasienie głodna!
Kocie zarcie nie jest OK![]()
Rozmrazam duszone rydze.
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Pytasz o Allegro? Po użytkowniku znajdziesz. Coś tam wisi. Arnika_i_kocur. Dla nas z nowych i ważnych spraw to jutro PTYŚ!
Dzięki!
To już jutro?!WOW! Wielki dzionek przed wami!
Strasznie jestem ciekawa,jak to będzie!
Kurcze! Mam tylko nadzieję że nie będzie wojny - reszta załatwiona. Nowa kuweta jedzie (żeby były dwie), duży, wygodny drapak... Zanim wystartuję z sezonem w Krakowie kupię większe miseczki. Zabawki są...
Kurde! Jak przed urodzeniem dziecka! Kompletna świropatia!
Kinguś,nie będzie!!! Może posyczą...TRZYMAM KCIUKI!!
IDĘ PO LODY!![]()
Drażnisz!!Człowiekowi na diecie o lodach... Ja tu właśnie wp... obrany ze skóry głąb brokuła i wmawiam sobie ze człowiek to przecież z natury roślinożerca... Jestem mało sugestywna chyba bo sama w to nie mogę uwierzyć...
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Taaak... Dojadłam PO KOTACH połowę MOJEJ ryby. I zaczęłam się zastanawiać czy w ramach rewanżu nie wp... kociej trawki. Puszka śmierdzi a suche bez rozmoczenia nie na moje zęby.Normalnie jestem przez to złodziejskie nasienie głodna!
Kocie zarcie nie jest OK![]()
Rozmrazam duszone rydze.
Żmija.
Użytkownicy przeglądający ten dział: katikot i 83 gości