Wycieraczka- koniec.. wszystko koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 16, 2009 14:19

juz po walentynkach....może w przyszłym roku rameczka będzie miała wzięcie
a zegar umarł...Kajtuś zrzucił i po zegarze....licytowała smoczyca...przeproszę ją dzisiaj osobiście
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lut 18, 2009 16:09

Petka - baaardzo dziękuję!! :) Nie dość, że spędziłam z Tobą bardzo przyjemne chwile przy herbatce ;) to jeszcze z pobytu w Poznaniu przywiozłam świąteczny prezent dla moich kociastych :love:
Mam nadzieję, że szczęśliwie odbyłaś swoją podróż :)
buziaki!
Gosia

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Śro lut 18, 2009 17:52

smoczyca3g pisze:Petka - baaardzo dziękuję!! :) Nie dość, że spędziłam z Tobą bardzo przyjemne chwile przy herbatce ;) to jeszcze z pobytu w Poznaniu przywiozłam świąteczny prezent dla moich kociastych :love:
Mam nadzieję, że szczęśliwie odbyłaś swoją podróż :)
buziaki!
Gosia

Ja również ogromnie się cieszę ze spotkania....pamiętaj, żeby się odzywać jak będziesz w Poznaniu
Podróż się baaaardzo udała...poznałam osobiście Justę dla której był bazarek.....no i Asik kotek podróżnik....znalazł cuuudowny dom stały
:1luvu: :love: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia]