kasiunia773 pisze:Jak komuś jutro potrzebny transport Rzeszów-Warszawa, Warszawa-Rzeszów to proszę pisać, Małż jedzie z towarem do Warszawy potem wraca do Rzeszowa
Napisz w wątku transportowym. Na pewno się przyda.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiunia773 pisze:Jak komuś jutro potrzebny transport Rzeszów-Warszawa, Warszawa-Rzeszów to proszę pisać, Małż jedzie z towarem do Warszawy potem wraca do Rzeszowa
dalia pisze:Serniczek pisze:piszcie kto koordynuje i jaki region:
Pieczarka-Kraków z tego co wiem...
Sawanka.Legnica,może Dalia zechce.....
Każdy niech dobierze sobie współpracowników terenowych jak sie ukonstytuuje lista to to podamy Pani Prezes do akceptacji
chętnie pomoge ale nie jako koordynator
pomijając wzgledy osobiste, nie znam żadnych potencjalnych domów tymczasowych oraz w zasadzie nie mamm kontaktu z forumowiczami z Poznania.
nawet głupiej klatki łapki i pomocy w łapaniu nie mogę załatwić![]()
- sama tymczasowałam w razie potrzeby, ale i teraz to sie urwało, bo miejscówek brak
Serniczek pisze:słuchajcie-żeby była jasność:
KOORDYNATOR-czyli osoba posiadająca wiedzę nt.domów tymczasowych.chetnych do transportowania zwierzat,przeglądających internet itd-NA SWOIM TERENIE. dobiera sobie ludków i działają ku chwale Ojczyzny.O działaniach informują Centrum Dowodzenia-(wiadomo KOGO!!!!)
Reszta gawiedzi robi co może.....a koty zyskują.Jedni lobbują ,inni dziergają inni popierają jeszcze inni zarobkuja na bazarku.
Poproszę o propozycje kordynatorów- nie piszcie ,ze ja mogę transport a a to ,a ja to...bo ja juz się zgubiłam.KOORDYNATOR nie musi (ale może) sam jeżdzić,mieć chatę dla kotów itd.Koordynator wie do kogo uderzać i gdzie potrzebna pomoc.
Serniczek pisze:Potrzebne Trójmiasto.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości