Moderator: Estraven
Pinky pisze:JA CHCE KOTKA
ryśka pisze:PIPI
W schronisku od 5 lat.
Pipi jest Pierwszą Damą Obiadu - zawsze wie w której miseczce są ukryte najsmaczniejsze kąski. Niezależna, duża kotka. Można z nią porozmawiać, jednak rzadko można liczyć na wylewność z jej strony. Dopiero kiedy zdobędzie się jej przyjaźń można docenić jej charakter. To jedna z ulubionych kotek Moniki - nie raz słyszałam jak sobie dyskutują:
-coooo Piiipkaa?
- iiiii! - odpowiada zadowolona kocica.
ryśka pisze:Anka pisze:Malwinka tak bardzo chwyciła mnie za serce. Wciąż nie jestem jeszcze pewna, jak się potoczy moja praca i narazie nie mogę podjąć się na stałe, więc niech ktoś ją adoptuje, ale pozwól, Rysiu, że przynajmniej sporadycznie coś jej podeślę. Ona jest moja(płaczę ze wzruszenia)
Anko - ja myślę, że ona szepnie coś za Ciebie Losowi w sprawie pracy. I będzie dobrze. Zapisalam ją jako Twoją - bo powinna być Twoja, skoro tak czujesz. A utrzymywać ją zaczniesz kiedy już będziesz mogła. Na razie wysyłaj jej dobre myśli, bo to jej bardzo potrzebne.
Tylko nie wiem czy się zgadzasz
Estraven pisze:Jest strona - nie całkiem na razie kompletna, będą jeszcze dodatki, poprawki i uzupełnienia (szczególnie zdjęć), ale pewien przegląd daje i myślę, że forumowo można ją już zaprezentować:
http://www.miau.pl/netadopt/
Dorota pisze:PS A czy mozna te stronke rozsylac (wszystkim krewnym i) znajomym (krolika)? Czy jeszcze nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 307 gości