Forum hodowców

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 09, 2004 14:13

No dobra kochani wy tu sobie gadu gadu, a ja :cry: ?
Dołączam się do wyrazów podziwu dla koteczków (to sie nazywa podliz :twisted: )

magi

Od: Śro gru 03, 2003 13:42

Post » Pt sty 09, 2004 14:21

Magi - mój TŻ juz napisał, ze osoba, która udziela Ci poręczenia, powinna sie po prostu z nim skontaktować. Wtedy dostaniesz dołączona do forum hodowlanego. Rzecz jasna, osoba owa musi również znajdowac sie na forum hodowlanym.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pt sty 09, 2004 14:47

Muchas Gracias
Zaczynam agitacje :twisted:

magi

Post » Pt sty 09, 2004 16:18

jak chciałam zapisać się na hodowlane oczywiście coś takiego dostałam (tego mejla czy co :wink: ) że muszę znaleźć osobę wprowadzająca itd przeczytałam i... zapomniałam :oops: .
po jakims czasie wchodzę sobie na forum i szok 8O ! jestem na forum hodowlanym! jak to? kto mnie "polecił"? 8O :wink:
A o rasowcu i tak mogę sobie jak narazie tylko pomarzyć...a chciałabym...norwega :D
Obrazek

Shimi

Od: Pt lis 21, 2003 16:37

Post » Pt sty 09, 2004 16:25

a to fuksiara no! :wink:

magi

Post » Pt sty 09, 2004 20:36

Witaj Magi :D
Musisz nam wybaczyć, ale takie mamy zasady przyjmowania...
Napisałaś pierwszy post, od razu z takim życzeniem,
miłym i zrozumiałym skadinąd :)
Miło byłoby, gdybyś choć parę słów o Sobie powiedziała...
Na Kotach jest cała masa wątków interesujących zapalonego kociarza, myślę, że skorzystałabyś czytając je.
Piszą tu wszyscy zakoceni, zakręceni na punkcie Kotów :!:
To właśnie na Kotach znajdziesz najwięcej wiadomości o naszych najmilszych futrzakach, a jeśli dobrze pamiętam,
Ty jeszcze nie masz kiciora?
No, może się mylę...
Magi, pozdrawiam Cię serdecznie, E.
Obrazek

Ella

Od: Czw mar 07, 2002 13:22

Post » Pt sty 09, 2004 21:06

Kika pisze:polecić 8O dlaczego ?????

Niestety były na tym forum osoby, które chciały wykorzystać informacje tam zdobyte przeciwko innym użytkownikom tego forum, nie chcemy dopuścić do podobnej sytuacji.
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob sty 10, 2004 10:30

cyt:
a jeśli dobrze pamiętam,
Ty jeszcze nie masz kiciora?

Mam kotka, od niedawna
Wiem, że będę mieć drugiego i pomyślałam, ze moze być hodowlany, ale nie dokońca wiem z czym to się wiąże.
To proste.

Cóż przepraszam was wszystkich i nie będę sie napraszać tam gdzie mnie nie chcą. Trochę dziwnie sie czuję. Rozumiem, że ja jestem nowa, a wy znacie sie od, dawna i odnoszę wrazenie, ze jesteście bardzo zamknięta społecznością.
Nie mam zielonego pojecia czym mogłaby zagrozić komu kolwiek i co kto kolwiek mógł poważnego zrobić komuś innemu i to nie moja sprawa.

Będę sobie poprostu od czasu do czasu przeglądać forum, jeżeli będę szukać odpowiedzi na jakieś pytania.
O ewentualne blaski i troski hodowli doinformuje się w jakiś inny sposób.

Bez uraz i żalu
Magi

magi

Post » Sob sty 10, 2004 11:20

Magi, przeczytaj jeszcze raz posty, w których były podane powody, dla których wymagana jest osoba polecająca. Przeczytaj i zrozum. Nie ma powodu byś się unosiła honorem i obrażała - wszystko, co musisz zrobić, to podac osobę polecającą. Ja nią być nie mogę z oczywistego powodu - za mało Cię znam.

Oberhexe

Post » Sob sty 10, 2004 11:28

Ja już tak jestem szybko się wkurzam :evil: i tak samo szybko zapominam :D
No i napisałam
bez uraz i żalu!
Pozdrow.
Tak apropos pytanie o hodowle
Jezeli jakaś hodowla nie jest podana na stronie zadnego z dwóch zwiazków to znaczy, ze cos z nią nie tak?

magi

Post » Sob sty 10, 2004 11:43

Niekoniecznie, strony internetowe mają to do siebie, że informacje na nich zawarte musza być przez kogoś wklepane :wink: :wink: A ten ktoś moze akurat nie miec czasu. Najlepszym sposobem jest skontaktowanie się z odpowiednim oddziałem związku i zapytanie o hodowlę: czy jest zarejestrowana. A potem dokonanie osobistej inspekcji hodowli :wink:

Oberhexe

[poprzednia]