KociarzRoku'2008 --> Nasza Ania Kochana Wygrała !!! Yupi.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2009 7:59

http://warszawa.naszemiasto.pl/wydarzenia/961624.html
http://www.kociarstwo.pl/2009/02/kociarz-roku-2008/
madia się faktycznie nie popisały
a CoolCaty serdecznie gratuluję też głosowałam
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro lut 18, 2009 8:08

Gratulacje :D
Fantastycznie :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lut 18, 2009 8:47

CoolCaty pisze:Wiecie co - w ogóle nie kupujcie dzisiejszego Dziennik Łódzkiego. Jestem naprawdę załamana róznicami w normalnej rozmowie z panią redaktor a tym co tam jest napisane. Wyszło tak jakbym chwaliła się niewiadomo jakimi osiągnięciami.

Ania, to przecież media ... oni zawsze tak :roll: Wiem, bo "bawiłam się" kiedyś w dziennikarza w łódzkiej GW
Wszyscy wiemy jak jest naprawdę :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro lut 18, 2009 8:55

andorka pisze:
Anuk pisze:Aniu, a co z Oliwką? Myślałam, że została na stałe?

Oliwka odeszła [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77 ... ght=oliwka

Przykro mi bardzo [']['][']
Przepraszam, za głupie pytanie, nie wiedziałam
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro lut 18, 2009 9:41

CoolCaty pisze:Wiecie co - w ogóle nie kupujcie dzisiejszego Dziennik Łódzkiego. Jestem naprawdę załamana róznicami w normalnej rozmowie z panią redaktor a tym co tam jest napisane. Wyszło tak jakbym chwaliła się niewiadomo jakimi osiągnięciami. Nie mówiłam nic takiego: "znają mnie wszyscy pomagający bezdomnym kotom i fundacje" - przecież to bzdura!
Albo tekst, ze nie wiem kto mnie zgłosił do plebiscytu. Oczywiście że wiem!
No normalnie od rana jestem już wkurzona :(

Nie wkurzaj się, pani redaktor musiała podkoloryzować.
A że znają Cię wszyscy kociarze - to prawda :D.

Jeszcze raz gratuluję :flowerkitty:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lut 18, 2009 10:25

Przeczytałam wszystkie informacje, a raczej wzmianki :twisted: Faktycznie się nie rozpisali, ale co tam, kto ma wiedzieć wie.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 18, 2009 10:43

CoolCaty pisze:Wiecie co - w ogóle nie kupujcie dzisiejszego Dziennik Łódzkiego. Jestem naprawdę załamana róznicami w normalnej rozmowie z panią redaktor a tym co tam jest napisane. Wyszło tak jakbym chwaliła się niewiadomo jakimi osiągnięciami. Nie mówiłam nic takiego: "znają mnie wszyscy pomagający bezdomnym kotom i fundacje" - przecież to bzdura!
Albo tekst, ze nie wiem kto mnie zgłosił do plebiscytu. Oczywiście że wiem!
No normalnie od rana jestem już wkurzona :(

Aniu w naszym tym glowa by jak najwiecej ludzi Cie poznalo.
Ja zawsze Twoja osoba zawstydzam mojego weta, jak nie chce sie zajac jakims bezdomniakiem nie za pieniadze to mowie a fee wzial by Pan przyklad z mojej kolezanki weterynarz.
Zawsze mu potem glupio.

Ja artykul chetnie przeczytam chocby dla zdjec Waszych :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro lut 18, 2009 11:05

Tak, mnie też coś nie pasowało, nawet do TŻ-a mówiłam (każde z nas czytało od rana swój "Dziennik" w pracy i konsultowaliśmy się telefonicznie), że pani dziennikarz chyba coś dodała od siebie, bo jakoś nam do CC nie pasuje to i owo ...
TŻ najbardziej robił oczy 8O z jakoby Aninego stwierdzenia - "ja niestety nie jestem sławna, ale ... ". i mówi: "e, tam, Anka by takich głupot nie gadała, przecież ona jest normalna ...".

Ale za to fotka ładna :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lut 18, 2009 11:07

:ryk: jak nie jest slawna? W calej Europie ja znaja 8) :wink:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lut 18, 2009 11:25

Bardzo się cieszę z tej nagrody i gratuluję laureatce! :D

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Śro lut 18, 2009 11:38

a niech sobie piszą co chcą, my wiemy swoje
a dzięki Ani pomaganie i ratowanie robi się trendy i super cool :ok: :ok: :ok: :ok:
jeszcze sobie podskoczę :dance: :dance: :dance: :dance:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lut 18, 2009 11:41

ruru pisze:a niech sobie piszą co chcą, my wiemy swoje
a dzięki Ani pomaganie i ratowanie robi się trendy i super cool :ok: :ok: :ok: :ok:
jeszcze sobie podskoczę :dance: :dance: :dance: :dance:

A ja z Toba :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lut 18, 2009 12:04

pisiokot pisze:Tak, mnie też coś nie pasowało, nawet do TŻ-a mówiłam (każde z nas czytało od rana swój "Dziennik" w pracy i konsultowaliśmy się telefonicznie), że pani dziennikarz chyba coś dodała od siebie, bo jakoś nam do CC nie pasuje to i owo ...
TŻ najbardziej robił oczy 8O z jakoby Aninego stwierdzenia - "ja niestety nie jestem sławna, ale ... ". i mówi: "e, tam, Anka by takich głupot nie gadała, przecież ona jest normalna ...".

Ale za to fotka ładna :D

Pisiokotku w 100% się z Tobą zgadzam. Ten styl taki kompletnie nie Aniowy...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 18, 2009 20:13

Ale to przecież "normalne", że w gazecie wszystko przekręcają. Jak mieli napisać o kotce, którą jakiś bydlak kopnął na podwórku przy Wólczańskiej 21 (ledwie przeżyła), to napisali, ze na tym podwórzu bardzo się kotami opiekują i pokazali zdjęcie kociego domku, a przy nim pani (wymieniona z nazwiska), która kotki karmi... Tylko ze pani nigdy kotkom jeść nie dała, stała tam przypadkowo, domek postawił nieżyjacy już lokator, koty dawno tam nie mieszkają (bo jest z metalu i zimny, słuzy mi jako stół, kiedy nakładam jedzenie na miseczki), a własnie na tym podwórzu lokatorzy kilka razy wymyslali mi od najgorszych kiedy karmiłam koty. :twisted:
Aniu, my wiemy, jaka jestes, a artykuł jest ważny o tyle, ze zawsze dobrze, jak piszą o kotach i kociarzach. :D
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro lut 18, 2009 20:50

Niestety...z dziennikarzami tak jest ....
Ja mam faceta - dziennikarza i czasami jak mu czytam "przez ramie" co on wypisuje (wiedzac wczesniej jak przebiegała rozmowa i widzac notatki) to mi włos deba staje.
Nie wiem jak to jest - jakas skaza zawodowa - przekrecaja, przeinaczaja... odwracaja przysłowiowego "kota ogonem" ehhh.... :/

zielona.ona

Od: Wto sty 29, 2008 10:15

[poprzednia][następna]