Bolkowa pisze:Zabrałam się do wyszukiwania 2 kotów, 3 kotów i 1 kociaczka - a tu same na górę wyskoczyły.
Pozdrawiam i kciuki za powodzenie antygrzybowych działań trzymam.
Za kciuki dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Zabrałam się do wyszukiwania 2 kotów, 3 kotów i 1 kociaczka - a tu same na górę wyskoczyły.
Pozdrawiam i kciuki za powodzenie antygrzybowych działań trzymam.
Aleksandra59 pisze:Muszę o czymś opowiedziećOpowieść dotyczy Alusia
![]()
Aluś lubi się wspinać po ubraniu![]()
Swoimi malutkimi pazurkami przy użyciu malutkich łapecek potrafi przebyć drogę od moich stóp do moich ramion - a mam ca 170 cm wzrostu
Biorąc pod uwagę zwyczaje Alusia staram się być mocno ubrana - pazurki Aluś ma jednak bardzo ostre
![]()
Jednak jednego poranka tak się zdarzyło, że nie byłam tak w 100% ubrana a Aluś postanowił sobie pomaszerować w pionieNa dole miałam portki piżamowe na górze goło
![]()
Aluś, jako kotecek z ADHD działa bardzo szybko - ja też czując ból (w gołych okolicach) zadziałałam szybko i Aluś lecąc dużym łukiem wylądował na łóżku
![]()
Zanim zorientowałam się co się stało - Aluś znowu zaatakował gołe partie mojego ciałaChyba ten lot łukiem mu się spodobał
![]()
Już na spokojnie zdejmowany z piżamowych portek Aluś nie odpuszczał - wracał do spinaczki. No to polazłam się ubrać do łazienkiJak wróciłam - już przystosowana do Alusiowej wspinaczki - Aluś zaprzestał wspinaczki jak wygodnie ułożył się na moim ramieniu
ania-h pisze::crying: wielka szkoda, że się nie spotkałyśmy, byliśmy 18 15 przez korki. Mamy lamble i nicienie
dla odmiany. Wetki zastanawiają się skąd skoro koty nie wychodzą, a my nie gościmy żadnych zwierząt z zewnątrz. A jak Aluś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 106 gości